Connect with us
Publicitate

ABRUD

Medic chirurg nou la Spitalul Orășenesc din Abrud. Adrian Oltean a ales pacienții din Apuseni. Unde a mai lucrat

Publicat

Spitalul Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” din Abrud, are un nou medic specialist. Este vorba despre Adrian Oltean, chirurg. 

”Mulțumim Domnului Dr. Oltean Adrian – Medic Specialist Chirurgie Generală, pentru că a ales să vină în slujba pacienților, la Spitalul Orășenesc “Dr.Alexandru Borza” Abrud.

Pentru un act medical de excepție este nevoie, în primul rând, de medici de excepție și tocmai de aceea ne bucurăm că s-a alăturat un OM dedicat, profesionist, dispus să își pună priceperea, timpul și experiența în slujba pacienților noștri.

Un act medical de calitate, se realizează doar cu medici și echipă medicală de calitate” au transmis reprezentanții spitalului din Abrud.

Anterior, el a fost medic specialist chirurgie generala la Spitalul Municipal Sebes.

De asemenea a fost rezident Chirurgie Generală la Institutul Oncologic „Ion Chiricuță” și la Spitalul Militar de Urgență Cluj-Napoca.

Adrian Oltean este din Baia de Arieș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax