Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medic de la Ambulanță, lovit de un bărbat, în timp ce intervenea la un caz. Agresorul, din Sebeș, a fost reținut

Publicat

Un bărbat din Sebeș care ar fi agresat un cadru medical, în timp ce acesta acorda asistență medicală unei femei care avea nevoie de ajutor, a fost reținut de Poliție.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau orice acte de violență împotriva unui medic”, faptă prevăzută de art. 652, alin. 2 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 22/23 iunie 2020, l-ar fi lovit, cu pumnul, pe un cadru medical de pe ambulanță, invocând faptul că aceasta ar fi ajuns cu întârziere pe strada Speranței din municipiul Sebeș, la o femeie pentru care s-a solicitat ajutorul prin 112.

Bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate