Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medic nou la spitalul din Cugir. Mahmoud Ismail Mostafa şi-a început activitatea la compartiment Ginecologie

Publicat

Echipa Spitalului Orăşenesc Cugir a fost întregită cu un nou medic. Mostafa Mahmoud Ismail lucrează în cadrul Compartimentului Obstetrică-ginecologie, din 7 decembrie.

Medicul are 35 de ani, este de origine egipteană, este căsătorit şi are un copil. A absolvit facultatea la Cairo, iar rezidenţiatul l-a urmat la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara. A lucrat 2 ani în Anglia (Manchester), în perioada 2012-2014, iar din 2014 şi-a continuat activitatea în Timişoara. În 2017, a început studiile postuniversitare de doctorat la Facultatea de Medicină din Sibiu şi totodată urmează cursurile de supraspecialitate pe fertilizare in vitro la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca. În acest an, şi-a desfăşurat activitatea în diferite cabinete medicale private din Alba şi Sibiu.

Odată cu angajarea la spitalul din Cugir, s-a stabilit în oraş, desfăşurându-şi activitatea atât în ambulatoriul de specialitate, cât şi pe secţie, de luni până vineri, între orele 7.00 şi 14.00.

“Sunt profund impresionat de ceea ce am găsit la spitalul din Cugir. Când m-am înscris la concurs şi m-am prezentat la sediu, mă aşteptam să fie un spital mult mai mic, cu oportunităţi restrânse, însă odată efectuată vizita de recunoaştere, ca să zic asa, am fost plăcut surprins să vad condiţiile în care se desfăşoară activitatea în unitate, aparatura din policlinica este una de ultimă generaţie. Se pot face multe lucruri frumoase în domeniul meu de activitate cu asemenea dotări. De când am luat examenul pe post, conducerea spitalului a dat dovada de promptitudine şi seriozitate în privinţa angajamentelor pe care şi le-a asumat. Sunt convins că o să asigurăm o calitate a serviciilor medicale pe care o aşteaptă orice pacientă a acestui oraş şi nu numai”, a declarat medicul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Harap Alb

    vineri, 22.12.2017 at 02:54

    Pe ce baze legale a fost angajat asta,cetatean extracomunitar, intr-un spital al statului pe banii contribuabililor romani? A fost spaga mai mare in lire egiptene? Ca stie toata lumea cum se fac angajarile in spitale. Iar absolventii nostri de Medicina sunt fortati sa emigreze!

    • Cosmin

      sâmbătă, 23.12.2017 at 11:47

      Pai cine vrea sa lucreze acolo ? A fost angajat pentru ca nimeni altcineva nu vrea sa se angajeze acolo

  2. Olivia

    sâmbătă, 23.12.2017 at 21:00

    Felicitari si va multumim pt activitate dumneavoastra Dnl Dr si pentru ca profesati in Orasul nostru frumos . In maternitatea din Cugir s-au adus pe lume generatii de copiii, Sa dam o sansa acestui medic. Daca este capabil de profesionalism,nu cred ca mai conteaza nationalitatea ,Noi cum lucram in alte tari…? Sarbatori fericite tuturor !!!

  3. Vio

    marți, 07.01.2020 at 23:22

    Am auzit multe doamne mulțumite de tratamentul și cum au fost tratate / vindecate, sa fiți sănătos și sa ajutați cât mai multe femei.
    Bine ați venit in România !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax