Connect with us
Publicitate

CUGIR

Medic specialist nou la spitalul din Cugir. Iulia Jurca – Ciotlăuș este specialistă în radiologie și imagistică și are 30 de ani

Publicat

Un nou medic specialist radiologie și imagistică la Spitalul Orășenesc Cugir. Pacienții spitalului pot beneficia gratuit de investigații paraclinice de imagistică medicală – radiografii, examene CT și RMN, au transmis reprezentanții instituției medicale, într-o postare pe Facebook.

”Începând din această lună, în cadrul laboratorului de radiologie și imagistică medicală a Spitalului Orășenesc Cugir, își începe activitatea medicul specialist radiologie și imagistică Iulia Lucia Jurca – Ciotlăuș” au precizat reprezentanții spitalului.

Aceasta are 30 de ani, este născută în Alba Iulia și este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Rezidențiatul l-a realizat la Spitalul Județean de Urgență Cluj Napoca si in spitale universitare de renume din Franta, precum Spitalul Universitar Kremlin Bicetre din Paris si Spitalul Universitar Charlles-Nicole din Rouen, pe o durată de aproape 2 ani.

“Am fost încântată de oferta managerului Florin Arion de a veni în orașul Cugir fiindcă am considerat că aici mă pot dezvolta profesional și pot oferi pacienților investigații paraclinice la standarde de calitate înaltă. ținând cont și de faptul că Spitalul Orășenesc Cugir este dotat cu aparatură modernă de specialitate necesară, inclusiv un RMN modern și de o echipă tânără de medici și administrativă” a transmis Iulia Lucia Jurca – Ciotlăuș.

”Echipa managerială a spitalului nostru se declară extrem de mulțumită de faptul că, pe lângă aparatura de ultimă generație, reușește să atragă noi medici care să ofere tuturor pacienților din Cugir posibilitatea de a se trata aici, fără să mai fie nevoiți să meargă în alte orașe.

Serviciile de radiologie și imagistică medicală (ecografie generală, specială, CT și RMN) reprezintă investigații paraclinice de mare necesitate în stabilirea diagnosticului de certitudine, fără de care nu poate fi asigurată calitatea actului medical.

Investigațiile paraclinice – examenele de radiografie, CT și RMN în cadrul laboratorului de radiologie și imagistică medicală se fac în baza biletului de trimitere de la medicul specialist și a unei programari prealabile la numărul de telefon al spitalului, 0258751621, zilnic intre orele 07 – 15, iar investigațiile efective se efectuează de luni până vineri între orele 08-14.

Programările se fac în limita bug etului alocat de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, iar pacienții care nu se încadrează înlimita bugetului vor fi programați în luna următoare.

Interpretarea examenelor de radiologie și imagistică medicală se va face de către radiologii spitalului.
Pacientul trebuie să aibă asupra sa cardul de sănătate și biletul de trimitere de la medicul de familie sau chitanța de plată a taxei de consultație, de la fișier” se precizează în postare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax