Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medici și asistenți ai DSP Alba și Spitalului Județean din Alba Iulia, voluntari la primul ”Drive Thru” de vaccinare anti-COVID

Publicat

Medici și asistenți ai Direcției de Sănătate Publică Alba și ai Spitalului Județean din Alba Iulia vor fi voluntari pentru două zile la primul centru de vaccinare de tip „Drive Thru” din oraș.

Timp de trei zile – vineri, sâmbătă și duminică, patru medici de la DSP Alba, cinci ai Spitalului Județean și peste șapte asistente și voluntari care se vor ocupa de parte logistică, îi vor aștepta pe cei care vor să se imunizeze împotriva COVID-19, între orele 8.00-20.00.

Citește și Klaus Iohannis anunță PRIMA ETAPĂ de RELAXARE, din 15 mai: Se elimină restricţiile de circulaţie noaptea și masca în exterior

Voluntarii vor lucra timp de trei zile în ture: o tură de la ora 8 la ora 14 și tura a doua de la ora 14 la ora 20.00, au precizat pentru alba24.ro, reprezentații Direcției de Sănătate Publică Alba.

CITEȘTE ȘI: ALBA: 25 cazuri COVID înregistrate în ultimele 24 de ore. Incidența actualizată în localitățile din județ

Vaccinul folosit pentru imunizare va fi cel de la Pfizer și nu va fi nevoie de programare prealabilă. Singura procedura este cea a completării unui formular, ce poate fi descărcat de aici sau poate fi completat la punctul de triaj.

Potrivit unor surse, un om de afaceri din Alba Iulia, care dorește să își păstreze anonimatul, plătește din buzunarul propriu 300 de spălări ale autoturismelor celor care se prezintă la vaccinare, la una dintre spălătoriile auto din oraș.

Vor fi impuse restricții de circulație în zona respectivă, astfel încât totul să se desfășoare în maximă siguranță pentru toată lumea.

Proprietarii autoturismelor parcate în zona din fața stadionului sunt rugați să elibereze locurile de parcare.

Va fi acolo, în permanență, un echipaj al Poliției Locale care îi va direcționa pe proprietarii de parcări rezidențiale către locurile provizorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Triscian

    joi, 13.05.2021 at 14:05

    Haideti fratilor ca se termina pandemia si nu mai apucati sa va „imunizati”. Nu o sa mai aveti de la cine sa va infectati si nu o sa va puteti da seama, pe pielea voastra, ce bun e vaxinul! Nemuritor devii!
    Mi-e mila de cei ce isi vor strica sfarsitul de saptamana asteptand sa vina lumea sa faca pe cobaii, dar le urez din toata inima:
    Servici usor!

  2. Baba Ganush

    joi, 13.05.2021 at 15:10

    Mai bine ajuti niste batrani fara pensii si medicamente, animalele fara stapan si altii care chiar au nevoie…stimate domn de afaceri anonim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax