Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medicii din mediul rural pot accesa, din septembrie, fonduri europene neambursabile pentru investiţii în cabinete

Publicat

Din luna septembrie, a fost deschisă linia de finanţare PNDR prin care medicii care au au doresc să deschidă cabinete în zonele rurale pot accesa fonduri nerambursabile în acest sens.

„Ministerul Sănătăţii anunţă cadrele medicale care deţin sau intenţionează să înfiinţeze cabinete medicale în zonele rurale, precum şi societăţile medicale din aceste zone, că pot obţine finanţare nerambursabilă pentru activitatea pe care o desfăşoară, prin intermediul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală derulat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR)”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Este vorba despre linia de finanţare din cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală, axa III, măsura. 3.1.2. – Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi. Suma totală disponibilă este de 134.668.992 euro. Sesiunea pentru depunerea de proiecte se desfăşoară în perioada 3 – 28 septembrie 2012.

Prin aceasta, medicii şi societăţile comerciale din mediul rural pot accesa fonduri nerambursabile în vederea investiţiilor în serviciile de sănătate umană, asistenţă medicală ambulatorie şi stomatologică, asistenţă medicală generală, specializată, dar şi în alte domenii (dispozitive medicale).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate