Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medicii își pot calcula online veniturile nete din gărzi de la 1 octombrie. Aplicație lansată de ministerele Sănătății și Muncii

reteta retete medici medic

Publicat

reteta retete medici medic Ministerele Sănătăţii şi Muncii au lansat „Calculatorul Medicului”, aplicaţia care oferă doctorilor posibilitatea de afla cu cât le va creşte venitul net din gărzi de la 1 octombrie 2016.

Pe pagina respectpentrumedici.ro, doctorii pot vedea care este venitul lor net din gărzile efectuate în perioada 1 august 2016 – 1 octombrie 2016 şi cu cât va creşte el după 1 octombrie.

În funcţie de tipul unităţii sanitare, funcţie, vechime, sporul de gardă în timpul săptămânii, medicii pot calcula, prin intermediul aplicaţiei lansate joi, venitul net pentru o gardă în timpul săptămânii, între 1 august 2016 şi 1 octombrie 2016, şi apoi cât va creşte acesta după 1 octombrie 2016.

De asemenea, medicii pot vedea care este sporul de gardă din weekend şi sărbători legale, în perioada 1 august 2016 – 1 octombrie 2016 şi creşterea venitului obţinut din astfel de gărzi după 1 octombrie.

„Guvernul României consideră respectul pentru personalul medical şi grija pentru pacienţi o prioritate a mandatului său. 2016 este anul adoptării mai multor măsuri în beneficiul medicilor, printre care şi deciziile de creştere a salariilor din sectorul sanitar şi de creştere a plăţii gărzilor efectuate de medici. Astfel, veniturile medicilor vor fi mai aproape de principiile acestei profesii, iar orice măsură în favoarea medicilor reprezintă un beneficiu direct şi pentru pacienţi. Pentru a demonstra că acest Executiv are fapte dincolo de vorbe, ne-am decis să arătăm cu cifre obiective amploarea acestei reforme, este mesajul trasmis medicilor de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii şi Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii, pe pagina respectpentrumedici.ro.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate