Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medicul din Alba Iulia, Ovidiu Țuhașu, invitatul ediției a paisprezecea a întâlnirilor „Dialoguri cu Sens”

Publicat

Cea de-a paisprezecea ediție a întâlnirilor interactive intitulate „Dialoguri cu Sens” va avea loc luni, 8 iunie, de la ora 20:00organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, în parteneriat cu Radio Reîntregirea, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia.

Emisiunea, moderată de către părintele diacon Răzvan Brudiu, îl va avea ca invitat special pe Ovidiu Țuhașu, medic primar anestezie și terapie intensivă în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba.

Tema acestei conferințe este intitulată „Sănătatea trupului și a sufletului”, iar evenimentul va putea fi urmărit în direct, atât pe frecvențele Radio Reîntregirea, cât și pe paginile de socializare (Facebook) ale postului nostru de radio, Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei și ASCOR Alba Iulia.

La fel ca și în cadrul edițiilor precedente, moderatorul emisiunii va da citire întrebărilor adresate de către urmăritori pe reţelele de socializare, invitatul oferind răspunsuri punctuale și sfaturi pe marginea acestora.

Sursă: Biroul de Presă al Arhiepiscopiei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax