Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Medicul Mircea Ludoșan s-a pensionat. Funcția de șef al Secției Obstetrică – Ginecologie, preluată interimar de colegul de „breaslă”, Nicolae Frum

Publicat

Unul dintre cei mai cunoscuți medici din județul Alba, Mircea Ludoșan s-a pensionat şi s-a retras astfel din funcția pe care o ocupa în cadrul Spitalului Județean de Urgență, respectiv cea de șef al secției Obstetrică – Ginecologie. Interimatul la conducerea secției va fi asigurat de medicul Nicolae Frum, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției.

Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba a spus că își dorește ca pacienții, dar și unitatea medicală să se bucure cât mai mult de experiența doctorului Nicolae Frum.

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, medicul primar Mircea Ludoșan a ieșit la pensie din funcția pe care o ocupa la Secția de Ginecologie din cadrul spitalului din Alba Iulia. De activitatea secției se va ocupa în continuare colegul de „breaslă”, medicul Nicolae Frum.

Acesta va fi șef interimar al secției Obstetrică – Ginecologie, până când spitalul va organiza concurs pentru ocuparea funcției.

Mircea Ludoșan a fost și consilier local din partea PDL, dar anul trecut, în luna februarie și-a dat demisia din CL Alba Iulia. Atunci a motivat că experienţa sa în forul legislativ local a fost una interesantă, dar că are nevoie de mai mult timp pentru a se dedica profesiei sale.

Acesta are un cabinet ginecologic deschis de 20 ani, unde își desfășoară activitatea împreună cu soția sa, medicul Emilia Ludoșan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax