Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Medicul Răzvan Curcă, noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba

Publicat

Medicul Răzvan Curcă este, începând de marţi, noul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Acesta îi ia locul, prin concurs, doctorului Diana Ciobotea, care a fost interimar pe această funcţie.

Răzvan Curcă a fost declarat cel mai tânăr şi mai bun medic oncolog din întreaga Europă, în cursul anului 2005, cu toate acestea trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea la Alba Iulia, de mai mulţi ani.

Are un CV impresionant. A fost admis pe primul loc la Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj Napoca, pe care a absolvit-o în 1996. În anul următor, şi-a început rezidenţiatul, ocupând prin concurs locul al treilea la nivel naţional în specialitatea Oncologie Medicală, la Institutul Oncologic din Cluj Napoca. A devenit medic specialist în 2002, medic primar în 2006 şi a făcut doctoratul în ştiinţe medicale. Începând cu anul 2001, a urmat nu mai puţin de şapte cursuri postuniversitare de pregătire, cele mai multe în ţări precum: Marea Britanie, Ungaria, Austria, Suedia sau Malta.

Cea mai mare realizare din punct de vedere profesional este certificarea europeană în oncologie medicală obţinută din partea Societăţii Europene de Oncologie Medicală (ESMO). O astfel de certificare o mai au doar câţiva medici din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax