Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Meditații gratuite pentru elevii din clasele a VIII-a și a XII-a, la disciplinele cu probleme de la examenele naționale

Publicat

Din această toamnă, elevii din clasele terminale de gimnaziu și liceu vor putea beneficia de meditații gratuite la materiile care îi pun în dificultate în pregătirea pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Și în acest an școlar, prioritate vor avea elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a, care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme pentru examenele naționale. Se pot asigura pregătiri suplimentare la următoarele discipline: limba și literatura română, matematică, istorie, geografie, fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie (atât pentru gimnaziu, cât și pentru liceu). Orele de pregătire sunt susținute de cadre didactice – membri sau simpatizanți ai Partidului Național Liberal.

Înscrierile în acest program se pot face la sediul PNL Alba Iulia, din strada Zorilor nr. 28, sau la numerele de telefon 0258.810911 sau 0752.198517.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax