Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Meleşcanu s-a autosuspendat din PNL şi a acceptat funcţia de director SIE

Publicat

Senatorul PNL Teodor Meleşcanu a fost propus la conducerea Serviciului de Informaţii Exerne (SIE), de către preşedintele Traian Băsescu. Liberalul a acceptat funcţia şi a declarat că se autosuspendă din PNL. Crin Antonescu susţine însă că îl va da afară din partid.

După propunerea preşedintelui Traian Băsescu, viitorul şef al SIE va fi audiat de comisia de resort şi va fi întocmit un raport ce va fi prezentat plenului.

„Meleşcanu nu a informat nici biroul politic al partidului, nici pe mine ca preşedinte, nici pe liderul grupului parlamentar din Senat, pe absolut nimeni. Am primit azi de la Meleşcanu un fel de cerere prin care ne anunţă că se autosuspendă. Ceea ce nu e cazul pentru că, în calitate de preşedinte PNL, voi cere excluderea lui din partid din motive lesne de înţeles”, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„Episodul Meleşcanu, pentru mine, nici nu este foarte surprinzător. USL nu are nimic în comun cu această opţiune a lui Traian Băsescu, pe de-o parte, şi cu această opţiune de viaţă a lui Meleşcanu, pe de alta”, a mai spus acesta.

Citeşte mai multe pe realitatea.net.

Opinia locală (Alba) vizavi de această mutare a venit din partea liberalului Florin Roman: „Teodor Meleşcanu are acum ocazia să-şi îndeplinească visul, acela de a fi spion pe viaţă. Regret decizia domnului Meleşcanu. A ales destul de târziu să se întoarcă printre ai.. lui!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax