Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Membrii CAR Teiuş, reprezentanţii României la Bruxelles

Publicat

Membrii CAR Teiuş se vor afla, în perioada 4 – 8 decembrie, la Bruxelles, în calitate de unici reprezentanţi ai Federaţiei Caselor de Ajutor din România, în cadrul Reţelelor Europene a Uniunilor de Credit. Aceştia se vor întâlni cu 30 de europarlamentari (MEPs),pentru a discuta o serie de probleme referitoare la politicile comunitare ce sunt derulate în cadrul Comisiei Europene: „Scopul întâlnirilor este acela de a creşte gradul de cunoaştere şi înţelegere al MEPs, referitor la natura şi activitatea Uniunilor de credit, mai ales ale celor din comisiile parlamentare relevante, incluzând ECON, IMCO, EMPL şi REGI. La fel de important, ne vom întâlni şi cu MEPs care nu au cunoştinţe despre Uniunile de credit, pentru că ele nu există în statele lor, cum ar fi cei din Germania, Franţa, Portugalia, Belgia, Grecia, Suedia şi Luxembourg„.

Principalele puncte ce vor fi aduse în discuţie în cadrul întâlnirii vizează aspectele incluziunii sociale, creditarea responsabilă, dar şi microfinanţarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax