Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Membrii Composesoratului Grăniceresc Cugir angajează paznic. Vor să-şi protejeze terenurile de cei care practică off-road

Publicat

Membrii Composesoratului Grăniceresc Cugir vor să angajeze un paznic care să lucreze opt ore pe zi şi să descopere persoanele care le folosesc terenurile pe post de trasee de off-road. Aceştia au aprobat, în şedinţa de duminică, şi vânzarea unui imobil aflat în proprietatea composesoratului şi negocierea pentru cumpărarea unui sediu nou.

În şedinţă, membrii composesoratului au luat în discuţie şi posibilitatea angajării mai multor persoane care să asigure paza terenurilor, astfel încât monitorizarea proprietăţilor să fie nonstop. De asemenea, au în vedere achiziţionarea unui imobil în care să amenajeze sediul nou al asociaţiei.

Citeşte mai multe detalii pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cugirean

    joi, 04.04.2013 at 22:17

    Cei care se mandresc sa se numeasca „Graniceri”, am o veste pentru dansii, poate o stiu poate nu. Granicerii au fost adusi de catre Maria Tereza ca sa apere granita, dar de unde au fost adusi acesti graniceri? Raspunsul este ca au fost adusi din inchisori, asa ca cei care se mandresc sa fie graniceri sa se gandeasca de doua ori ce arbore genealogic au si sa mai ne scuteasca de „mandria” (prostia) de care dau dovada de fiecare data cand se organizeaza ceva de festivalul Toamna Cugireana, gen competii de off-road. Ei vor sa protejeze terenurile? Nu au decat sa le ingradeasca si sa puna sarma ghimpata pe jos sa nu mai calce nici musca pe teren. Deci, granicerii=fosti puscariesi+oameni rai+minte dictata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax