Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Membrii echipei de robotică Xeo și Xeo Academy au oferit flori printate 3D personalului din centrele de vaccinare din Alba Iulia

Publicat

Membrii echipei de robotică Xeo a Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, alături de echipa de juniori, XeoAcademy, au oferit flori printate 3D medicilor și asistentelor din Centrele de Vaccinare din municipiul Alba Iulia, cu prilejul zilei de 8 martie. 

„În luna martie sărbătorim femeile și feminitatea, iar noi am dorit să le sărbătorim mulțumindu-le astfel medicilor și asistentelor din centrele de vaccinare din orașul nostru care luptă pentru stoparea acestei pandemii.

Ne place să ne implicăm în comunitatea din care facem parte și să ajutăm cum putem pe cei din jurul nostru. Suntem creativi și ne palce să ne lăsăm amprenta inovativă peste tot și de aceea am ales să oferim doamnelor și domnișoarelor niște flori printate 3D care au în mijloc siglele echipelor noastre, pe o parte Xeo, iar pe cealaltă Xeo Academy. Alături de flori am împărțit niște fluturași și am transmis o urare caldă.

Sperăm că am reușit să le aducem bucurie tuturor în suflete și că micuțul nostru gest le-a făcut să se simtă apreciate, deoare le suntem recunoscători pentru tot ceea ce fac.

Dacă ele s-au bucurat, noi ne-am umplut de multă energie pozitivă și entuziasm de care avem cu toții nevoie în aceste vremuri” au declarat tinerii din cele două echipe de robotică” a transmis Luiza Chenți, coordonator relații publice al echipei Xeo.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax