Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Membrii Sanitas se tem de modul în care se va realiza privatizarea spitalelor din ţară. Cer Ministerului Sănătăţii elaborarea unui calendar de lucru

Publicat

Sindicaliştii de la „Sanitas” îşi exprimă îngrijorarea faţă de condiţiile în care se va realiza privatizarea mai multor unităţi sanitare din ţară, ca urmare a proiectului de lege privind reorganizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate. Aceştia cer Ministrului Sănătăţii elaborarea unui calendar de lucru cu partenerii sociali şi în special cu federaţiile sindicale din domeniul medical.

Temerile sindicaliştilor vizează şi apariţia unor posibile influenţe ale unei exacerbate concurenţe comerciale. Federaţia „Sanitas” atrage atenţia Ministerului Sănătăţii asupra necesităţii consultării unui număr cât mai mare de specialişti din toate domeniile, în vederea păstrării caracterului social al legii şi pentru apărarea intereselor pacienţilor şi salariaţilor.

„Considerăm că elaborarea prezentului proiect de lege trebuie să se facă înafara disputelor politice alimentate de apropierea alegerilor locale şi generale, în aşa fel încât conţinutul actului normativ să producă efecte predictibile pe termen lung şi mediu”, au transmis liderii „Sanitas”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    vineri, 13.01.2012 at 12:32

    NOUL PRIIECT DE LEGE A SANATATI, REFORMA LUI BASESCU ESTE EGAL====GENOCIDUL SARACILOR.DACA EL SE OPERA LA CUGIR, AIUD NU LA VIENA AVEA DREPT MORAL SA TINA CU DINTI DE ASA NUMITA REFORMA, DAR A FUGIT LA VIENA.NU STIU CATI LA LA INTREGALDE, BENIC, ETC VOR FUGI CU O PENSIE DE 700 RON LA VIENA, S-AU VOR PLATI SUTE DE EURO LA PRIVAT, CARE DEJA SE PRACTICA.LEGEA ESTE UN GENOCID MODERN A LUI BASESCU SI PROFITORI DE PE URMA SARACILOR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax