Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Membru al Brigăzii de Combatere a Criminalității Alba Iulia, reclamat la Parchet, din cauza unor câștiguri la jocuri de noroc

Publicat

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat marți că a sesizat Parchetul în legătură cu un membru al Brigăzii de Combatere a Criminalității Alba Iulia.

Potrivit instituției, acesta nu și-a trecut în declarația de avere câștigurile de la jocurile de noroc. Este vorba despre o sumă de peste 53.000 de lei. 

”A fost sesizat Parchetul în cazul lui Darius Antonio Șteau, funcţionar public cu statut special în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Alba-Iulia cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât, nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc în valoare totală de 53.889 lei, în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice” au transmis reprezentanții ANI.

Agenția Națională de Integritate a constatat averea nejustificată, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 6 persoane, în total, a anunțat marți insituția.

În urmă cu aproximativ 4 luni, ANI a mai descoperit ceva la BCCO Alba Iulia: a constatat existența unei sume de bani nejustificată, între averea dobândită și veniturile realizate de șeful serviciului Antidrog, din cadrul BCCO Alba Iulia, Ciprian Decean.

Detalii AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 22.11.2022 at 17:08

    A făcut o infracţiune, daţi-l afară ! Dar poate că nu se poate, având în vedere că acolo sunt altfel de criterii de numire, care se stabilesc în altă parte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax