Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Merită să-ți iei un iPhone XS Max? Depinde ce vrei de la un telefon (P)

Publicat

iphone xs max

Dacă ești fan iPhone și voiai să-ți iei unul nou, probabil știi deja că ai de ales între iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR. Cel mai „avansat” dintre cele trei, dacă vrei maximul de la un telefon, este iPhone XS Max. Dar, pentru unii, prețul poate fi o problemă și de multe ori te întrebi dacă merită diferența de bani față de modelele „surate” ceva mai accesibile. Răspunsul este: depinde. Depinde ce așteptări ai de la un telefon și ce intenționezi să faci cu el. Pentru că, la fel ca la orice alt lucru, există avantaje și dezavantaje în această alegere și depinde doar de tine care sunt mai importante pentru tine.

Ceva mai pe larg, răspunsurile la întrebărea: merită să-ți iei un iPhone XS Max?

De ce merită:

– e cel mai mare iPhone construit vreodată, așa că, dacă îți plac telefoanele mari, dar nu vrei un Note 9 sau un alt telefon similar de la competiție, atunci iPhone XS Max este pentru tine.

– cea mai lungă durată a unei baterii de pe un iPhone, dat fiind că este cea mai mare baterie de pe un iPhone. Ăsta e deja un avantaj, dacă ținem cont că telefoanele iPhone au fost mereu criticate pentru durata bateriei în trecut.

– o cameră ceva mai bună, cu un senzor de lumină mai mare și noul Smart HDR

– display-ul OLED Super Retina

– primul iPhone rezistent la praf și apă cu certificare IP68

– DUAL SIM, dacă ești genul care preferă să nu umble cu două telefoane după tine

– cel mai rapid chipset de pe un iPhone de până acum

De ce nu merită:

prețul. Așa cum spuneam, niciun telefon n-ar trebui să coste atât de mult, decât dacă aduce ceva cu adevărat revoluționar, ceea ce la iPhone XS Max nu este cazul.

– cele mai multe opțiuni de pe iPhone XS Max le ai deja și pe iPhone XS, XR și chiar X.

– simplul fapt că bateria ține mai mult „decât cea a iPhone X” nu e chiar un avantaj atât de mare.

– chiar dcă display-ul arată fantastic, există telefoane Android cu rezoluție mai mare a ecranului, iar 2K pare să fie noul standard. La care Apple încă nu a ajuns.

– neincluderea unui încărcător fast-charge nativ în cutie la un asemenea preț? De ce?

– faptul că trebuie să cheltuiești suplimentar pentru căștile AirPods este un alt dezavantaj.

– nu are niciun factor WOW, așa cum a avut, de exemplu, la lansare, iPhone X, care a devenit primul iPhone cu încărcare wireless.

Așadar, acestea sunt avantajele și dezavantajele unui telefon iPhone XS Max. Dacă este ceea ce-ți dorești sau nu, e decizia ta până la urmă. Pe scurt, singurul avantaj cu adevărat important la iPhone XS Max față de iPhone XS este display-ul uriaș, iar cele mai importante specificații și opțiuni sunt deja disponibile pe duratele mai ieftine ale sale: iPhone XS și chiar iPhone XR, în anumite cazuri.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile ce pot primi mesaje RO-ALERT. Proiect MAI

Publicat

RO ALERT

Magazinele vor fi obligate să vândă doar telefoane mobile capabile primească mesajele sistemului național de avertizare în situații de urgență – RO-ALERT. Celelalte terminale de acest fel vor trebui retrase de la vânzare. Un proiect cu aceste prevederi a fost pus în dezbatere publică de către Ministerul Afacerilor Interne. Este vorba despre un proiect de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE DE FLORII: Urări haioase și felicitări în rime pentru prieteni dragi și pentru celelalte ”flori” din viața ta

Publicat

mesaje

 Mesaje de Florii: Vrei să îi impresionezi pe cei dragi din viața ta care de Florii îți serbează ziua numelui? Vă oferim câteva sugestii de mesaje amuzante sau chiar mesaje în rime, dacă ați rămas fără inspirație . Firește, le puteți îmbunătăți cu versuri noi pentru a fi cât mai funny, sau le puteți trimite […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Duminica Floriilor sau Duminica Patimilor. Ce NU este bine să faci în această zi

Publicat

floriile

Puțini sunt cei care știu că există o serie de tradiții și superstiții care trebuie respectate chiar înainte de Florii. Tradiția spune că nu e bine să plantezi pomi înainte de Sărbatoarea Intrării Domnului în Ierusalim. Puieții care sunt băgați în pământ în această săptămână nu vor da roade. Indicat este să plantăm flori în săptămâna […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Tradiții de obiceiuri de Paștele Catolic: Se merge la „stropit” și de dăruiesc ouă

Publicat

Paştele catolic este sărbătorit în duminica Floriilor la ortodocşi. Anul acesta, catolicii sărbătoresc Paştele pe 21 aprilie. VEZI: URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători Unul dintre obiceiurile catolicilor de Paşte este stropitul. Acest obicei îşi are originea în Germania, iar majoritatea românilor din Ardeal […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate