Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Merită să-ți iei un iPhone XS Max? Depinde ce vrei de la un telefon (P)

Publicat

iphone xs max

Dacă ești fan iPhone și voiai să-ți iei unul nou, probabil știi deja că ai de ales între iPhone XS, iPhone XS Max și iPhone XR. Cel mai „avansat” dintre cele trei, dacă vrei maximul de la un telefon, este iPhone XS Max. Dar, pentru unii, prețul poate fi o problemă și de multe ori te întrebi dacă merită diferența de bani față de modelele „surate” ceva mai accesibile. Răspunsul este: depinde. Depinde ce așteptări ai de la un telefon și ce intenționezi să faci cu el. Pentru că, la fel ca la orice alt lucru, există avantaje și dezavantaje în această alegere și depinde doar de tine care sunt mai importante pentru tine.

Ceva mai pe larg, răspunsurile la întrebărea: merită să-ți iei un iPhone XS Max?

De ce merită:

– e cel mai mare iPhone construit vreodată, așa că, dacă îți plac telefoanele mari, dar nu vrei un Note 9 sau un alt telefon similar de la competiție, atunci iPhone XS Max este pentru tine.

– cea mai lungă durată a unei baterii de pe un iPhone, dat fiind că este cea mai mare baterie de pe un iPhone. Ăsta e deja un avantaj, dacă ținem cont că telefoanele iPhone au fost mereu criticate pentru durata bateriei în trecut.

– o cameră ceva mai bună, cu un senzor de lumină mai mare și noul Smart HDR

– display-ul OLED Super Retina

– primul iPhone rezistent la praf și apă cu certificare IP68

– DUAL SIM, dacă ești genul care preferă să nu umble cu două telefoane după tine

– cel mai rapid chipset de pe un iPhone de până acum

De ce nu merită:

prețul. Așa cum spuneam, niciun telefon n-ar trebui să coste atât de mult, decât dacă aduce ceva cu adevărat revoluționar, ceea ce la iPhone XS Max nu este cazul.

– cele mai multe opțiuni de pe iPhone XS Max le ai deja și pe iPhone XS, XR și chiar X.

– simplul fapt că bateria ține mai mult „decât cea a iPhone X” nu e chiar un avantaj atât de mare.

– chiar dcă display-ul arată fantastic, există telefoane Android cu rezoluție mai mare a ecranului, iar 2K pare să fie noul standard. La care Apple încă nu a ajuns.

– neincluderea unui încărcător fast-charge nativ în cutie la un asemenea preț? De ce?

– faptul că trebuie să cheltuiești suplimentar pentru căștile AirPods este un alt dezavantaj.

– nu are niciun factor WOW, așa cum a avut, de exemplu, la lansare, iPhone X, care a devenit primul iPhone cu încărcare wireless.

Așadar, acestea sunt avantajele și dezavantajele unui telefon iPhone XS Max. Dacă este ceea ce-ți dorești sau nu, e decizia ta până la urmă. Pe scurt, singurul avantaj cu adevărat important la iPhone XS Max față de iPhone XS este display-ul uriaș, iar cele mai importante specificații și opțiuni sunt deja disponibile pe duratele mai ieftine ale sale: iPhone XS și chiar iPhone XR, în anumite cazuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax