Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mersul Trenurilor, un nou serviciu util pe care îl puteți găsi pe Alba24

Publicat

Începând din această săptămână, pe Alba24 puteți găsi un nou serviciu utilitar: Mersul Trenurilor. Este un formular amplasat pe prima pagina a site-ului Alba24, pe coloana din dreapta. În rubrici introduceți doar destinația şi orașul din care vreți să faceți călătoria și veți obține automat toate variantele de trenuri.

Pe Alba24 mai puteți găsi și alte servicii utilitare, cum ar fi Vremea, Cursul Valutar,  Calendarul Creștin Ortodox, un widget prin care puteți vedea live starea pârtiei Vârtop de la Arieșeni şi un widget pentru postarea de anunțuri pe unul dintre cele mai mari site-uri de mică publicitate din România MicaPublicitate.Net, un portal de anunțuri, care, lunar, este vizitat de peste 700.000 de cititori și prin intermediul căruia puteți publica gratuit sau cu un simplu sms anunțuri în edițiile tipărite ale ziarului Adevărul.

Un alt serviciu utilitar lansat de Alba24 în colaborare cu o firmă de brokeraj în asigurări este serviciul RCA online prin care puteți să vă faceți de acasă, din fața calculatorului, asigurarea obligatorie la cel mai bun preț, alegând din peste 12 companii de asigurări acreditate în România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax