Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesaj RO-ALERT de instabilitate atmosferică accentuată pentru locuitorii din Alba Iulia. Vijelii, descărcări electrice, grindină

Publicat

Au fost emise mesaje SMS RO-ALERT privind condiții meteo de instabilitate atmosferică accentuată pentru locuitorii din Alba Iulia. Județul Alba se află sub avertizare Cod Portocaliu de furtuni până duminică.

ANM a emis un COD PORTOCALIU: de sâmbătă, 30 iulie, ora 12.00 până duminică, 31 iulie, ora 10.00 – instabilitate atmosferică accentuată pentru județul Alba și alte 20 de județe.

În intervalul menționat în vestul, nord-vestul, centrul și sud-vestul țării, precum și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 70-90 km/h, vijelii puternice, ploi abundente, frecvente descărcări electrice și pe alocuri căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 40-60 l/mp.

COD ROȘU: sâmbătă, 30 iulie, orele 15.00 –20.00 – intensificări puternice ale vântului, instabilitate atmosferică deosebit de accentuată – județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Bihor

În județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Bihor vor fi intervale scurte de timp în care local se vor semnala intensificări puternice ale vântului, cu viteze de peste 90-100 km/h. Pe alocuri vor fi căderi de grindină de medii și mari dimensiuni și averse  torențiale (cantități de apă de peste 50 l/mp în perioade foarte scurte).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax