Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesaje amuzante de Anul Nou 2023: Idei de mesaje haioase care pot fi transmise prietenilor

Publicat

Se apropie anul nou 2023 și câteva idei de mesaje MESAJE DE ANUL NOU  vin ca o mănușă pentru cei care nu au inspirație. Alba24 a făcut o selecție de FELICITĂRI prin SMS de ANUL NOU, URĂRI de ANUL NOU. Mai jos puteți găsi mai multe Mesaje haioase și amuzante de Revelion 2022 -2023.

Anul 2023 se apropie cu repeziciune şi acum este momentul să transmitem mesaje de REVELION 2023 pentru rude, prieteni, colegii de serviciu sau pentru diverse persoane care merită respectul nostru.

Urările de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur şi de a le împărtăşi gândurile noastre bune.

Urări amuzante pentru 2023

Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!

Previziuni meteo de REVELION 2023: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani 2023!”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi 2023 de săruturi !”

”Anul nou bate la ușă, răul facă-se cenușă, bucurii și sănătate ,Domnul să vă dea de toate, și când nici nu vă gândiți, să fiți și mai fericiți! La Mulți Ani!”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2023, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!”

  • ” Vă dorim ca în noul an în care vom intra, să aveți parte de:
  • – 12 luni de bucurii;
  • – 52 de săptămâni de pace;
  • –  525.600 minute de credință;
  • – și în final 31.536.000 secunde sub Protecția lui Dumnezeu. La Mulți Ani în 2023!”

”Dragi steluțe de nea, duceți din partea mea, de mulți ani cu sănătate, pace în suflet și în toate, Harul Domnului să fie, 2023 steluțe de bucurie! Un an nou fericit!”

” Aho, Aho de anul nou! Sănătate și iubire de la mine pentru tine, și la anul care vine să îți meargă numai bine. La Mulți Ani Alba24 cu bucurie, sănătate, fericire,pace și multe împliniri. La mulți ani, 2023!”

“Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, ia opreşte-te din scris şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: La Mulţi Ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăieşti la mulţi ani”!

MESAJE HAIOASE DE ANUL NOU 2023

Cum noul an se apropie cu paşi repezi, îţi propunem câteva MESAJE HAIOASE e pe care le poţi trimite celor dragi la cumpăna dintre ani.

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

„Previziuni meteo de REVELION 2023: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

Căţeluş cu părul creţ / Să ai Tesla în coteţ /Cu tracțiune 4X4/ Știri din alba24/ Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

Noul an să-ți intre-n casă, cu un bilet de Loto pe masă. Numere câștigătoare, să stai tot anul la mare. Și din ce rămâne-n cont, să te lăfăi în confort. La anu și la mulți ani!

„Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Vă doresc de 2023 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

„Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!
La Mulţi Ani, 2023!”

„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an”

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

”Anul nou cu veselie, facturi mici la energie, un Tesla în garaj, că nu-i trebuie ambreaj, virușii să te-ocolească, conturile să îți crească, și la voi dar și la noi La mulți ani în 2023!”

  • ”Anul Nou să-ți fie plin
  • Cu butoaie-ntregi de vin
  • Maibach-ul să-ți stea la scară
  • Cu șofer și secretară
  • Vacanțe numa-n Seichelles
  • Și carieră de succes
  • Să ai valize cu bani
  • Zgârie nori la americani
  • La Monaco un palat
  • Si-un iaht în port ancorat
  • Gata! Că ești prea bogat!”

”Căţeluş cu părul creţ / Să ai Tesla în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Antonia vecină / Vacanțele prin Ibița/ Numai tu și cu pipița/ Yacht uriaș de oligarh/ si la scară un Maibach/ Și un camion pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

„Anul nou… o bucurie
viaţa toată să vă fie!
Bani, maşină, fericire,
Sănătate şi iubire.
Nu-i de-ajuns să le doreşti.
Ţipă, luptă, dă din coate,
Aşa le obţii pe toate!”

Aho, aho de anul nou, să-ti faci o vilă cadou. Și un Ferari în garaj. Penthouse la etaj, cu vedere la oraș. Nu la București sau Cluj ci direct pe Moulin Ruge. Să primești doar ce nu ai, chiar si-un zgârie nori în Dubai.

„Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

Căţeluş cu părul creţ / Să ai Ferarri-n coteţ / Și o vilă cu piscină /pe Antonia vecină, Ranch pe vreo 10 hectare /Pe faleza de la mare/ Un loc bun bun la deputați/ pensie specială să luați/ Și-o cameră pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

Un an nou, cu certificat de garantie. Oferta valabila doar in noaptea de 31 Decembrie 2022– 1 Ianuarie 2023!

Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate