Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesaje pe reţelele de socializare, pentru familia tânărului din Războieni, care a murit în accidentul din Spania. Precizări de la autorităţi

Publicat

Pe pagina de facebook a tânărului din Războieni care a murit în accidentul de marţi din Spania, prietenii au postat mesaje de condoleanţe. Aurelian era plecat în Spania de mai bine de 6 ani. Împreună cu părinţii şi sora lui de 17 ani, băiatul şi-a început o nouă viaţă în străinătate. La vârsta de 23 de ani, era şi tatăl unui băieţel, iar de curând devenise şi unchi.

Citeşte şi Accidentul din Spania: Şoferul care a murit carbonizat este din Războieni. S-au prelevat probe ADN de la membrii familiei pentru identificare

„Ne pleacă îngerii la ceruri şi asta mă cutremură. Dumnezeu să-i vegheze somnul veşnic iar chipul lui frumos să rămână în amintirea celor dragi. Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă Dumnezeu să-ți vegheze sufletul. Nu te voi uita niciodată prieten drag”, „Condoleanţe familiei.. şi multă putere pentru a depăşi momentul. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” sunt doar două dintre mesajele postate pe pagina de facebook a lui Aurelian, tânărul de 23 de ani din Războieni care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident din Spania.

Acasă în Războieni a mai rămas bunica lui. El a plecat împreună cu familia lui, părinţii şi sora, în Spania de mai bine de 6 ani. Era şofer pe microbuz. În ziua accidentului ducea mai mulţi români la aeroportul din Valencia, ca să ia avionul spre casă. Autovehiculul pe care îl conducea a fost lovit de un camion şi a luat foc, iar pasagerii n-au mai apucat să iasă din el şi au ars de vii.

Tânărul de 23 de ani era şi tatăl unui băieţel. Acum prietenii transmit mesaje de condoleanţe familiei, şi postează pe Facebook colaje cu pozele lui Aurelian.

Pentru identificarea lui au fost prelevate probe ADN de la membrii familiei.

Joi, Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că autorităţile spaniole s-au angajat să finalizeze în 10 zile efectuarea testelor ADN ale românilor decedaţi în accidentul produs marţi seara pe o autostradă din provincia Alicante. După identificare, se vor întocmi paşapoartele mortuare necesare repatrierii.

„În prezent, autorităţile spaniole derulează procedurile specifice în astfel de situaţii, respectiv efectuarea testelor ADN ale victimelor accidentului, pe care s-au angajat să le finalizeze în cel mai scurt timp posibil (maxim 10 zile). După realizarea acestor probe se vor emite rapoartele medico-legale pe baza cărora se vor putea întocmi certificatele de deces, respectiv paşapoartele mortuare necesare repatrierii cetăţenilor decedaţi în România”, precizează Ministerul de Externe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax