Contacteaza-ne si pe

ACTUALITATE

MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de mesaje frumoase și felicitări haioase

Publicat

Mesaje de Crăciun . Mesaje prin sms. Urări pentru Sărbători . Dacă nu ai inspirație pentru a compune o urare de Sărbători, poți alege unul dintre sutele de mesaje de Crăciun publicate în lista de mai jos. Mesajele  de Crăciun prin sms sunt cea mai rapidă, simplă și sigură modalitate de a transmite a urărilor  pentru rude,  prieteni, colegi sau pentru cunoștințe. Pentru toți cei care vor sa isi impresioneze apropiatii.  Sărbătoarea Crăciunului este de neconceput fără urările specifice și indiferent că sunt religioase, amuzante sau clasice, mesaje și urări de Crăciun  trebuie să fie cât se poate de originale.

Craciun 2014

Crăciunul este perioada când copiii îi spun Moşului ce doresc şi adulţii plătesc. Crăciunul este perioada în care aprindem focul ospitalităţii în casă şi cel al dragostei in inimi. Este un bun moment pentru împăcare.

Fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Cel mai adesea optăm să trimitem mai ales prietenilor mesaje sau sms-uri personalizate pentru fiecare amic în parte. Urări pentru sărbători de Crăciun prin care le transmitem celor dragi gândurile noastre bune sau de împăcare.

IMG_1353Sms-ul de Crăciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie în seara de Ajun, fie chiar în ziua Crăciunului stăm şi scriem mesaje, semn că ne amintim de toţi cei dragi.

Vezi şi MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU pentru cei dragi. SMS cu FELICITĂRI pentru 2018. MESAJE frumoase de REVELION

Iată câteva exemple de mesaje SMS cu urări de Crăciun şi Sărbători, în general:

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

”Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!”

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

VEZI: SFÂNTUL IOAN 2018: MESAJE şi FELICITĂRI de SFÂNTUL IOAN Botezătorul. Felicitări pentru Ion, Ioana, Nelu, Oana

„Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun Fericit!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani!”

”L-am văzut urcând pe coș cu tupeul lui de moș, bani, noroc și sănătate le avea în coș pe toate. Crăciun fericit!”

IMG_1346MESAJE de CRĂCIUN 2017 în versuri

„Moş Crăciun bate la uşă,

Scoate mâna din mănuşă

Şi vă dă din palma lui,

Darurile cerului,

Lângă brad şi lângă foc

Să vă umple de noroc!

Crăciun fericit!”

 

„Sărbătorile când vin,

Să vă fie coşul plin,

Să aveţi pe săturate,

Casa plină, sănătate,

Punga să geamă de bani,

Mult noroc şi La multi ani!”

 

„Bradul e împodobit,

Moşul încă n-a sosit,

Începeţi să colindaţi,

Şi pe el să-l aşteptaţi.

Va veni la fiecare,

Cu cadouri şi-o urare:

Un Crăciun plin de iubire,

Sănătate, fericire,

Mult noroc şi împliniri

Şi ani plini de bucurii!”

 

„Acum când timpul stă să-şi împartă trupul între vechi şi nou,

Când colindul îşi pregăteşte cu emoţie armoniile,

Când magii străbat distanţele pentru clipa cea de taină,

Acum, după Sfânta poruncă a datinii străbune,

Îţi încredinţez gândurile frumoase de calde urări de fericire,

Sănătate, belşug şi împliniri!

Un Crăciun frumos alături de cei dragi!”

 

„Pe la colţuri unii spun,

Că există Moş Crăciun.

Că i-aţi scris şi c-o să vină,

Să vă aducă în pumni lumină!

Lângă brad şi lângă foc,

Să vă aducă mult noroc!”

 

„Se zvoneşte că pe seară,

Cineva o să apară,

Pe furiş pe la balcon,

Pe fereastră sau pe horn,

Vine, vine Moş Crăciun

Să-ţi vestească un an bun!”

MESAJE de CRĂCIUN  – RELIGIOASE

„Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.”

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere ştiind că dacă avem credinţa drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri!”

„Fie ca Naşterea Domnului să va lumineze sufletele şi casa, sa aveţi parte de sănatate, belşug şi fericire!”

„Înconjoară-te de familie şi prieteni, bucură-te de glasurile colindătorilor şi de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Crăciunului te va însoţi tot anul şi dragostea pe care o dăruieşti celorlalţi ţi se va întoarce înzecit. Sărbători Fericite!”

„Minunatele nopţii ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoseşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să vă însotească pretutindeni, fericirea şi succesul sa va fie mereu alături!”

”În magica seară de ajun mii de îngerași sa vă înconjoare, ca în basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului și aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilașilor cu par balai să vă îmbălsămeze casa, cadouri frumoase să vă aștepte cuminți sub brad și dragostea să va umple sufletul. Crăciun Fericit.”

„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!”

„E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă, cu zvon de cântece şi clopoţei, să aducă fericire, sănătate şi bunăstare în căminul tău. Sărbatori fericite!”

„La pragu-ţi vin din nou colinde sa îţi cânt cu leru-i ler şi domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun şi pace!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet Craciu. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbatori Fericite!

„Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfânta sărbatoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inima și gând. Sărbători fericite.”

„Minunatele nopţi ale Crăciunului, colindelor şi datinilor strămoşeşti să vă găsească la ceas de bucurie alături de oaspeţii cei dragi. Vă doresc tot binele, gândurile bune şi curate să va însoţească pretutindeni, fericirea şi succesul să vă fie mereu alături!”

„Iubirea divină coboară printre noi, ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Naşterii Mântuitorului”.

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani !”

„Din lumina Sărbăoririi Naşterii Domnului şi din speranţă ce însoteşte Noul An, gânduri bune şi urări de sănătate, împliniri şi bucurii tuturor!”

„Ridică-ţi fruntea ta creştine, Azi către răsărit, Şi-n casă candela să ardă, Căci Domnul nostru S-a Născut!”

„În murmurul tainic al colindelor de Crăciun sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi fericire. La Mulţi Ani!”

”Mă uit pe cer răsare o stea. Oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a Mântuitorului?

„Deie Domnul sănătate, pace şi bunăstare asupra dvs. şi familiei dvs. Crăciun fericit.”

”Sub cetina din brad, in casa, Un dar, o mica bucurie. Si chiar de nu va fi sa fie, Nu te intrista, Primeste aceste ganduri, Ca dar din partea mea !”

”Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!”

IMG_1220MESAJE de CRĂCIUN  – SMS-uri

„De Crăciun, s’aveţi brad încărcat, ş bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit”

„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”.

„Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2014 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”

„Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou.”

„A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu placere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit… Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.”

„Lasă-ţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie că anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…”

„Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite… La Mulți Ani!”

„Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi, fericiţi”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi. LA MULTI ANI CU SĂNĂTATE!”

„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!”

„În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos.”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

„De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri!”

„Sa găsiţi pe fiecare ramură a bradului împlinirea viselor şi cheia succeselor viitoare, iar Moș Crăciun să aducă doar pentru voi un sac plin. La mulți ani!”

„De Crăciun esti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpăda ca să îți treaca supărarea … o să pierzi cu siguranță.”

„Ne punem dorinte in timp ce ne uitam spre cer si fulgi de nea ni se topesc usor pe fata.”

„Credință, speranță, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevarați … sunt doar câteva din lucrurile pe care îți doresc să le ai de Crăciun!”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi tie. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renasca și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

„Fie ca spiritul Crăciunului să îți mângâie sufletul, să îți aducă bucurii și prosperitate, fericire și noroc, cadouri sub brad și oameni dragi aproape!”

„Sa ai parte de cele mai fericite sarbatori din viata ta! Te imbratisez si iti transmit cu toata dragostea gandurile mele cele mai frumoase de Craciun.”

„Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!”

„Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.”

„Bucuria Crăciunului să-ți scoata în cale Crăciunița pe care o aștepti de atât timp și ai mare nevoie de ea.”

„Moș Crăciun îți bate-n ușă, deschide-i ca el are pentru tine, o mașina, o păpușă, poate și vreo găinușă.”

„L-am vazut urcand pe cos cu tupeul lui de mos, bani, noroc si sanatate le avea in cos pe toate……Craciun fericit !”

MESAJE de CRĂCIUN  – de DRAGOSTE

„Mos Crăciun mi-a promis că-mi va aduce anul acesta ceva frumos şi nostim dacă voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte băiat din lume şi acu te voi avea în sfârşit!”

„De Crăciun, dacă vine la tine un tip gras şi păros şi te baga într-un sac, nu te speria! I-am scris moşului că te vreau pe tine de Crăciun”

„Să ne pierdem printre globuri şi beteala, să alergam prin ninsoare ca nişte copii, să ne îngropăm în cadouri şi să ne iubim ca doi nebuni… de Sărbători!”

„Abia aştept anul ce începe pentru a-l putea petrece alături de tine.

Îţi urez cele mai fericite sărbători!”

„De fapt tu aduci magie în fiecare clipa vieţii mele.

Nu sper, pentru că ştiu ca anul 2014 va fi unul plin de întelegere, dragoste şi bucurie între noi.

Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat să am în preajma mea o fiinţă atât de magica într-o perioada magică a anului.”

„În perioada asta a anului vreau să-ţi spun că singura magie pe care o simt nu e cea a Crăciunului, ci magia ta… Te iubesc şi vreu sa-mi petrec toate zilele de Crăciun cu tine!”

„Ori de câte ori petrec timp departe de tine, îmi pare că e timp irosit. Tu dai înţeles zilelor vieţii mele. N-aş putea să-mi petrec sărbătorile de iarnă nicăieri altundeva decât lângă tine. Noi doi, multă zăpadă, ascultând colinde… Nu e nimic mai îmbietor.”

”Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun.”

”Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un pahar de vin, ca sa avem Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o frumoasa cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize. Craciun Fericit!”

”Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!”

”Cel mai frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. Iti multumesc pentru ca ma faci fericita. Iti doresc din inima sarbatori fericite!”

 MESAJE AMUZANTE de CRĂCIUN

„Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți bani)”

„De sărbători fi mai bun, fi adevărat, cu calu’ lu’ Vasile să ne luăm după gorile…”

„Sărbători Fericite și un brad cat mai frumos, să vină Moș Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos!”

„Mos Crăciun cu suflet bun, Să va aducă în Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars și cozonacul!”

„Moș Crăciun cu barba lungă, sărăcia ți-o alungă și te scoate la plimbare, să dai cu nasu-n ninsoare, ia mai hai și pe la mine că doar ți-o fi numai bine! Iară de nu vei veni, Moșu nu te va iubi și-ți va scrie pe hârtie doar tot ce îți doresc eu ție: „Sănătate și mulți ani, plini de aur și de bani”

„Magia sărbătorilor albe să vină la voi cu multe cântece calde și să va dea și mulți bani, ca doar așa veți avea mai mulți ani, că doar de sărăcie, frică mi-e și mie, și Moșul să va iasă în cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi întâlni de la mine l-oi goni, că de vine iar sărac, am să-i vin și eu de hac!”

„Hai salut, eu te întâmpin cu mult zambet și cu-n vin, ca s-avem Crăciun voios, că nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sărbătoare, când mai vrei și o ninsoare, călda și cu voie bună, ca o minune de cunună, pașnică și cu surprize, pline de multe reprize”

„L-am văzut pe Moș Crăciun, cică își facea un drum, mi-a șoptit ceva de tine, dar cum vezi că nu mai vine, mă gândesc că-i tot la mine. Tu așteaptă-l cumințel și de vei dormi nițel, nu cumva să te trezești ca să îl nedumerești, căci bătrânul e cam slab și adesea cade-n cap”

„Top! Top! Top! iar vin c-un strop, unul mic de ninsorică, să te bag la caldurică și apoi la un somn lin ca să pot să fiu sublim! Eu sunt Moșul cel Crăciun și-am venit ca să îți spun: „La mulți ani și sănătate, să ai în viața de toate, că oricum eu sunt sarac și-anu asta nimic nu fac”

„Uite-un drum, e prin zăpezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopoței, iar te-ai mai mirat de ei! Este Moșul, cum să-ți spun, care vine în Ajun și aduce cadoașe, la fețite drăgălașe, dar și la câțiva băiăți dăcă sunt un pic isteți”

„Cioc! Cioc! Cioc! Îți bat în poartă, sunt eu Moșul cel pe-o roată! Chiar de vin prin telefon și tu nici nu prea ai ton, mă prefac că ești cuminte și îți dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simți și mai bine!”

„De o cauți pe Scufiță, să știi n-are rochiță, ci e albă-n cap și plină de trac, e o Crăciuniță, într-o mini fustiță și face cadouri, pline de favoruri și de ai fost cuminte, poate te va lua aminte”

„În cupa de cristal a Crăciunului adaug o picătură de bunătate şi linişte astfel încât magia Sfântului Crăciun să te plimbe pe voalul credinţei şi a bucuriei ca s-a născut pentru noi Iisus Cristos”

„Bradul asta verde mare, parcă nu mai are stare și-as mai vrea să dau ceva dar te-aștept pe dumneata, să-mpărțim un cadouaș, că de tu ai fost om harnic, Moș Crăciun va fi iar darnic, dar de nu ai fost cuminte Moș Crăciun o să te uite!”

„Ai și tu o viață lungă, suficient cât să-ți ajungă, dar de-ai fi puțin mai vesel, poate n-ai mai fi iar chel, la cadouri mă refer, pe care nu le dai de fel”

„Dacă anul acesta Moșul nu a venit la tine, nu înseamnă ca te-a uitat și nici că nu ai fost cuminte. Înseamnă că pur și simplu nu ești genul care să primească lucruri pe gratis!”

„Nu te supăra că nu a nins anul acesta de Crăciun, pentru că ninsoarea vine odată și cu o factura mare la gaz și nu mai poți să cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ți trimite un mesaj plin de urări calde”

„Lumina ce o vezi pe geam nu e de pe stradă, e o stea plină de farmec care vine să te vadă, dar să nu te mai ascunzi, că altfel iar o să o-nfunzi! Să nu crezi că e sfârșitul lumii așa cum zic toți nebunii, crede doar ce ție-ți place și exact ce te atrage. Poate doar ai fost cuminte și-ți trimite Moșul daruri sfinte!”

„Căţeluş cu păru’ creţ, să ai jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată entru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!”

„E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară? …Ni se trage de la vin…”

„Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!”

„Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.”

”Macar de Craciun aduti aminte ca prietena ta e langa tine in picioare, nu e masina din parcare !”

”Daca un picior de-al tau ar fi craciunul si unul revelionul,pot sa te vizitez a 2-a zi de Craciun ?”

MESAJE de CRĂCIUN  – CLASICE

”Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

”Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

”De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

”Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

”Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri”

MESAJE de CRĂCIUN  – de trimis prin SMS ȘEFILOR sau PARTENERILOR DE AFACERI

„Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!”

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi însuflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”

„Reţeta pentru un an bun: Se iau 12 luni şi se curăţă foarte bine de obosealăşi stres. Se împarte fiecare lună în 28-31 zile, după caz, astfel ca proviziile să ajungă exact 1 an! Fiecare zi se prepară separat: 1 parte muncă, 1 parte linişte, 1 parte umor. Se mai adăugă 3 linguri optimism, 1 linguriţă toleranţă, şi o picătură de speranţă! Peste aluatul astfel obţinut se toarnă apoi dragoste din belşug… Preparatul gata făcut se aseaza pe farfurie şi se împodobeşte cu frunzuliţe de curaj şi încredere în sine. Se serveşte zilnic, cu bucurie, alături de ceaşca de cafea din fiecare dimineaţă! Prezenta reţetă nu se compensează, ea este gratuită şi se transmite liber de la om la om, însoţită de urarea: Un An Nou darnic şi bun, Sănătate Deplină, Fericire Maximă şi Abundenţă Absolută!”

„Crăciun plin de bucurii, căldură și imaginație”

„La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate.”

„Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. La mulți ani”.

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat”.

”Mult belsug in casa, painea mai gustoasa, datorii putine, in anul care vine”

MESAJE cu MOȘ CRĂCIUN

”Draga Mos Craciun, după 30 de ani in care am tot asteptat sa-mi aduci un cadou decent, te rog acum sa-mi aduci in dar un bilet la loterie, in valoare de macar 4 milioane de euro. Promit sa-l impart pe din doua cu destinatarii acestui mesaj. Craciun Fericit!”

Draga Mos Craciun, de Sarbatori nu-mi doresc decat lista ta cu baietii si fetele dragute!
Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!”

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul SMS.”

Daca Mos Craciun nu vine, il retin, este cu mine. Stam la barfe, bem un vin, poate chiar „il si combin”. Mosule cu barba sura, ce mirosi a bautura, patu-i cald, l-am pregatit, ti-a fost frig, esti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu esti rau, stai linistit! Dar de cand este la mine, a uitat de tot de tine…”

Mosule batran si bun, iata ce vreau de Craciun: vreau un spiridus sa vina, s-aiba muschi, o casa, si masina. Peste ani si ani de zile, muschii sa i se-ntareasca, bogatia sa-i sporeasca, sufletu-n mine sa creasca.”

Am o veste foarte proasta pentru tine, nu am vrut sa-ti spun pana acum pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult, dar m-am gandit ca este mai bine sa-ti spun. Mai bine afli de la mine decat sa afli de la altii, in orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat! Pana la urma tot o sa afli: Mos Craciun nu exista!!!”

In ziua de Craciun, cand te indopi de zor cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa respiri, eu iti aduc aminte ca nu e bine sa consumi sare, zahar si grasimi in exces.”

Mos Craciun cu suflet bun, sa v-aduca aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!”

SMS-uri de CRĂCIUN  pentru COLEGII tăi

„Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucura-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!”

„Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, Sărbători Fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!”

„Anul 2010 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! La Mulți Ani!”

„Sfintele Sarbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani !”

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îţi doresc multa sănătate, fericire şi numai împliniri să-ţi aducă noul an!”

„Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câta poate moşul să ducă, bucurie, cat pot spiriduşii să care şi multă dragoste: câta pot renii sa zboare!”

„Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: Sănătate, că-i mai bună decât toate!”

„Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!”

MESAJE de CRĂCIUN  – pentru FAMILIE

„Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tutror dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

„Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit va dorește ….”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”

 MESAJE de CRĂCIUN  – pentru PĂRINȚI:

„ Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți! ”

„M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!”

„Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare data când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

„Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbatori și în anul care vine! ”

„Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ”

„ Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată! ”

„Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii! ”

Dacă nu v-au plăcut ideile de MESAJE de CRĂCIUN atunci ascultați, mai jos, câteva colinde, poate așa vă va veni și inspirația.

CRĂCIUN FERICIT  !!!!!

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

ACTUALITATE

DNA cere închisoare cu executare pentru Ludovic Orban. Sentința va fi pronunțată pe 5 martie

Publicat

La ultimul termen din dosarul în care este judecat liderul PNL, Ludovic Orban, procurorii DNA au cerut instanței să decidă o pedeapsă cu închisoare cu executare. Procurorii vor, totuși, o condamnare spre minimul pedepsei. În prima instanță, liderul PNL a fost achitat.

Judecătorii instanței supreme se vor pronunța pe 5 martie în dosarul președintelui PNL.

„Aștept să se facă dreptate. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt extrem de clare, de limpezi, nu mi-am folosit în niciun fel influența politică (…) Nu am luat niciun leu”, a declarat Orban, la ieșirea din sala de judecată.

Întrebat cum comentează solicitarea DNA, liderul PNL a răspuns: „La instanța de fond, a cerut pedeapsă cu executare spre medie. DNA nu are nicio probă suplimentară, nu a adus niciun martor suplimentar față de instața de fond”.

„Nu am niciun fel de motiv să cred că verdictul care a fost dat la instanța de fond poate fi modificat”, a mai spus Orban.

Solicitarea DNA a fost formulată luni, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție unde are loc ultimul termen în procesul început în 2016 în care liderul PNL, Ludovic Orban, este acuzat de fapte de corupție.

Înainte de a intra în sala de judecată, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că aşteaptă ca instanţa să demonstreze faptul că este nevinovat. El a mai declarat că se aşteaptă ca această campanie împotriva luptei anticorupţie să înceteze, iar în situaţia în care procurorii fac abuzuri, „să se pronunţe acele entităţi care sunt învestite de Constituţie şi de legile ţării”.

„Astăzi este ultimul termen, se suţin pleodoariile finale. Mă duc exact cum am participat în fiecare fază a procedurilor juridice atât la DNA, cât şi la instanţa de recurs. Aştept să mi se facă dreptate, aştept ca instanţa să judece exact după faptă, după lege şi să dea acea decizie care mi se pare normală şi care să consfinţească faptul că eu nu am săvârşit nicio infracţiune”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat de ce susţine DNA, în ciuda faptului că el se consideră „o victimă” a acestei instituţii, liderul PNL a spus că nu este de acord cu abuzurile anumitor procurori.

„Faptul că am spus că nu văd niciun temei de revocare a procurorului-şef DNA, nu înseamnă că eu sunt de acord ca anumiţi procurori să comită abuzuri. Dimpotrivă, ştiţi foarte bine că, atunci când au apărut astfel de cazuri, am spus că este în interesul DNA şi în interesul percepţiei generale ca procurorii care în mod evident au săvârşit abuzuri să dispară din instituţie”, a continuat el.

„Eu aştept ca în România să înceteze campania asta mizerabilă care este dusă împotriva lupte anticorupţie şi care este dusă taman de oamenii care, mulţi dintre ei au probleme reale atât cu DNA, cât şi în instanţă. Eu cred că asupra activităţii instituţiilor din zona de Justiţie trebuie să se pronunţe acele entităţi care sunt învestite de Constituţie şi de legile ţării”, a continuat acesta.

Orban a fost trimis în judecată în 17 mai 2016, de către procurorii DNA, care l-au acuzat că şi-a folosit influenţa pentru a obţine foloase necuvenite. În 11 aprilie 2016, ziua în care a fost pus sub control judiciar, Orban a anunţat că îşi retrage candidatura la Primăria Capitalei şi demisionează din funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, el rămânând deputat până la încheierea mandatului, în decembrie 2016.

În 31 ianuarie 2017, Orban a fost achitat de un complet de trei judecători al instanţei supreme. Decizia nu a fost definitivă şi a fost contestată la completul de cinci judecători al instanţei supreme.

sursa: digi24.ro

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Amenzi de 40.000 de lei pentru munca „la negru”. Nereguli constatate de inspectori

Publicat

Inspectorii ITM au depistat, în urma controalelor din perioada 12-16 februarie, două persoane care munceau fără documentele legale. Doi agenți economici au primit amenzi în cuantum total de 40.000 de lei pentru munca nedeclarată. 

În domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 54 de unități. Inspectorii ITM au depistat două persoane care munceau fără forme legale de angajare. S-au aplicat 8 avertismente și două amenzi în valoare de 40.000 de lei.

Agenţi economici sancţionaţi pentru muncă nedeclarată:

 • S.C.EASY SOLD SRL Alba Iulia- comert – 1 pers. fara contract individual de munca incheiat in forma scrisa (munca nedeclarata) – Art. 260 alin.1.lit.e. Codul Muncii -amenda de 20.000 lei;
 • – 1 pers. depistata in lucru pe perioada suspendarii contractului individual de munca – Art. 260 alin.1.lit.e^2 din Codul Muncii – amenda de 20.000 lei;
 • S.C. JOBS TRAVEL USA SRL Alba Iulia – comert – 1 pers. fara contract individual de munca incheiat in forma scrisa,(munca nedeclarata) – Art. 260 alin.1.lit.e. Codul Muncii – Avertisment;
 • Gradinita nr. 12. Aiud – 1 pers. fara contract individual de munca incheiat in forma scrisa – Art. 260 alin.1.lit.e.Codul Muncii – Avertisment;

Principalele deficienţe stabilite în controale:

 • Primirea în lucru a salariaţilor fără întocmirea în formă scrisă a contractelor individuale de muncă;
 • Netransmiterea in Revisal a contractelor individuale de munca nou intocmite ;
 • neplata orelor suplimentare;
 • neacordarea repausului saptamanal;
 • neconducerea corecta a evidenţei timpului lucrat ;
 • contractele individuale de muncă nu au fost completate cu clauze referitoare la criteriile de evaluare a activităţii profesionale a salariaţilor aplicabile la nivelul angajatorului;
 • primirea la muncă a persoanelor s-a realizat în absenţa certificatului medical (fişa de aptitudine);
 • regulamentul intern nu conţine dispoziţii referitoare la criteriile şi procedurile de evaluare profesională a salariaţilor;
 • registrul general de evidenţă al salariaţilor în format electronic nu se păstrează la sediul societăţii ori nu este condus la zi;

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlaţi 50 de agenţi economici şi date două avertismente.

Principalele deficienţe stabilite în controale :

 • Lipsa fiselor de aptitudini eliberate in urma examinarii medicale la angajare si/sau periodica a lucratorilor.
 • Lipsa evaluarii riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala pentru activitatile desfasurate
 • Lipsa autorizarii initiale si a verificarilor periodice a echipamentelor tehnice supuse reglementarilor ISCIR
 • Lipsa instruirii periodice a lucratorilor
 • Organizarea necorespunzatoare a activitatii de nivelul unitatilor, conform noilor reglementari din HG 955/2010
 • Lipsa instructiunilor proprii de securitatea muncii pentru activitatile desfasurate
 • Desfasurarea activitatii fara efectuarea examenului medical la angajare si/sau periodic a lucratorilor
Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

PROIECT: Românii ar putea fi impozitați în funcție de valoarea de piață a clădirilor

Publicat

Guvernul lucrează la o modificare a Codului Fiscal care prevede că, începând încă din 2018, impozitarea clădirilor nerezidențiale aflate în proprietatea persoanelor fizice sau juridice va fi realizată exclusiv pe baza evaluării valorii de piață.

Fostul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR), Adrian Vascu avertizează că nu este posibilă estimarea valorii de piaţă a unei clădiri şi cere Guvernului să elimine această eroare din proiectul de lege.

„Începând cu anul 2018, rapoartele de evaluare întocmite de evaluatorii autorizaţi pentru a fi furnizate de către contribuabili organelor fiscale locale, se realizează exclusiv prin metoda evaluării valorii de piaţă”, se spune într-un proiect de lege citat de Capital.

Evaluatorul precizează că regula impozitării în Romania a fost întotdeauna următoarea: terenul să fie impozitat separat faţă de cladire. „Dacă acest sistem se menţine nu are ce să caute în actul normativ cerinţa de estimare a valorii de piaţă a clădirii”. El spune că estimarea valorii de piaţă se poate face doar pentru o proprietate imobiliară.

Ideea impozitării proprietăţilor imobiliare după valoarea lor de piaţă nu este nouă. Ea a fost sugerată iniţial de fostul premier Dacian Cioloş în 2016. Cioloş a discutat ideea trecerii la un sistem de impozitare bazat pe valoarea de piaţă a imobilelor pentru a creşte veniturile la bugetele locale, în contextul în care nu exista perspectiva unor transferuri semnificative de bani de la bugetul central către cel al primăriilor.

Începând din 2016, impozitul pe clădiri datorat de persoanele juridice se calculează prin aplicarea unei cote asupra valorii de impozitare determinate dintr-un raport de evaluare semnat de un evaluator autorizat ANEVAR, conform Codului Fiscal.

sursa: realitatea.net

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Olimpiada de Limbi Moderne, clasele VII-XII, etapa locală, la Alba Iulia. REZULTATE înainte de contestații

Publicat

La Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia a avut loc duminică, 18 februarie, etapa locală a Olimpiadei de Limbi Moderne, clasele VII-XII. 

Contestațiile s-au putut depune la secretariatul Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia, luni 19 februarie, între orele 09:00 – 12:00 sau pe fax la numărul 0258.832813 și scanate pe adresa de mail [email protected]

REZULTATE Limba Engleză, înainte de contestații:

Clasa a VII-a

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • Cerbu Codruț – Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu Alba Iulia (Belașcu Anca/Lazăr Alexandra) – 9,60
 • Coş Tudor – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (Jurcă Mirela) – 9,60
 • Badea A. Bianca – Şcoala Gimnaziala Avram Iancu, Alba Iulia (Mocanu Anca) – 9,50
 • Levitchi I. Daria Ioana – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Oarga Adina) – 9,50
 • Durbacă N. Matei – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia (Gherghinescu Emilia) – 9,40
 • Furnea Thomas – Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia (Belașcu Anca/Lazăr Alexandra) – 9,20
 • Armian F. Iulia – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia (Gherghinescu Emilia) – 9,00
 • Băjan Daria – Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia (Belașcu Anca/Lazăr Alexandra) – 9,00
 • Briciu M. Bogdan – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) – 9,00
 • Coman I. Andrei Bogdan – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Grad Emilia) 9,00
 • Giosan C. Diana Elena – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia (Gherghinescu Emilia) – 9,00
 • Jurca Andreas – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (Jurca Mirela) – 9,00
 • Maier S. Horațiu – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia (Paraschivescu Alina/ Gherghinescu Emilia) – 9,00
 • Mărginean Robert – Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia (Belașcu Anca/Lazăr Alexandra) – 9,00
 • Stroescu Alexandru – Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia (Belașcu Anca/Lazăr Alexandra) – 9,00
 • Pleșa I. Diana Ioana – Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia (Calistru Iulia) – 8,80
 • Teglas I. Roxana Ionela – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Oarga Adina) – 8,80
 • Buta Antonia – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (Mureşan Roxana) – 8,70
 • Netotea V. Alexandra – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia (Gherghinescu Emilia) – 8,70
 • Toma Eduard – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (Mureşan Roxana) – 8,70
 • Negrescu M. Alexia – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Grad Emilia) – 8,65
 • Soporan Vlad – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (Mureşan Roxana) – 8,60
 • Dicu Diana – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (Mureşan Roxana) – 8,45
 • Cam A. Huseyn Can – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Grad Emilia) – 8,40
 • Curcă R. Sonia Maria – Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia (Mocanu Anca) – 8,40
 • Incze Antonia – Liceul Teoretic ,,Sfântul Iosiff” Alba Iulia (Contan G.) – 8,40
 • Tunsoiu I. S. Antonia Emilia – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Mitru Mihaela) – 8,40
 • Barabaş Denisa – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia (Mureşan Roxana) – 8,35
 • Buta Leonard – Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia (Belașcu Anca) – 8,20
 • Mărginean Dan – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia (Stăncescu Daniela) – 8,20
 • Simu E. Alexandru – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia (Gherghinescu Emilia) – 8,20
 • Gheorghe Alexandru – Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia – 8,10
 • Olariu Bogdan – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia – 8,10
 • Achim Andrei Antonie – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia – 8,00
 • Tiboc A. Andrei Nicolae – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia – 8,00
 • Apolzan Giulia Roxana – Liceul Teoretic ,,Sfântul Iosif” Alba Iulia – 7,90
 • Avram Eduard – Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia – 7,90
 • Polo A. Francesco – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia – 7,85
 • Bădilă Raisa – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia – 7,60
 • Gane Iasmina – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia – 7,55
 • Barbu Andrei – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia – 7,50
 • Giurea M. Stefan Sebastian – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia – 7,20
 • Pantea D. Vlad – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia – 7,20
 • Suciu Sara Lea – Liceul Teoretic ,,Sfântul Iosif” Alba Iulia – 7,20
 • Stoica Ana – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia – 7,10
 • Bolog Sergiu – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldiş” Alba Iulia – 6,90
 • Mitrofan M. Antonia – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia – 6,90
 • Cornea Cosmin – Liceul Teoretic ,,Sfantul Iosiff” Alba Iulia – 6,80
 • Moldovan Alexandru – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia – 6,50
 • Toma M. Mihai Alexandru – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia – 6,50
 • Petrașcu T. Florina-Teodora – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia – 6,30
 • Moga G. Anton Ioan – – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia – 6,20
 • Tuculete Tudor – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia – 6,10
 • Pașca V.G. Vlad – Şcoala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia – 6,00
 • Lebada D. Diana Maria – Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia – 5,80
 • Rus Rianna – Şcoala Gimnazială „Vasile Goldis”, Alba Iulia – 5,80
 • Bonta Alexia – Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia – 5,10

Clasa a VIII-a

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • Bădău Maysa Georgia – Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu Alba Iulia (Belașcu Anca) – 9,90
 • Costea Andrada – Liceul de Arte “Regina Maria” (Apostol Nicoleta) – 9,80
 • Marina Maria Emiliana – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Grad Emilia) – 9,80
 • Ionas Laura Maria – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Oarga Adina) – 9,77
 • Arion Radu – Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu Alba Iulia (Belașcu Anca) – 9,75
 • Raica Maria Ioana – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Oarga Adina) – 9,68
 • Decean Andreea – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis” Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) 9,60
 • Nistor Victoria – Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ştefan” Alba Iulia (Nicoară Oana) 9,50
 • Pantea Paul – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis” Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) 9,45
 • Vasiu Cristina Elena – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) 9,45
 • Buhoi Andrei – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) 9,35
 • Chira Cezara – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Plesa Simona) 9,32
 • Nechimiș Alexia Elena – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) 9,30
 • Zdrânc Rareș – Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu Alba Iulia (Belașcu Anca) 9,25
 • Fiţ Tito Rareş – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia (Grad Emilia) 9,20
 • Neagu Alesia Maria – Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu Alba Iulia (Belașcu Anca) 9,20
 • Rotar Mălina – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis” Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) 9,15
 • Muntean Iunia Tereza – Şcoala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vinţu de Jos (Ţălnar Ioana Delia) – 9,10
 • Popa Octavian – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia 9,05
 • Tecsa Giulia – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia Plesa Simona 9,05
 • Ous Andreea – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia Grad Emilia 9,04
 • Cojocariu Alexandra – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia Grad Emilia 9,03
 • Cirlea Mihai Alexandru – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia Grad Emilia 9,02
 • Blaj Horatiu – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia (Mihalca Andreia) 9,00
 • Hategan Patricia Maria – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia Plesa Simona 9,00
 • Muntean Tudor – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia Grad Emilia 9,00
 • Sima Andrada – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) 8,75
 • Sima Ştefania – Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ştefan” Alba Iulia (Nicoară Oana) – 8,60
 • Morar Ștefania – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia (Paraschivescu Alina) 8,59
 • Simian Maria Cristina – Şcoala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vinţu de Jos (Ţălnar Ioana Delia) 8,55
 • Docolin Miruna Maria – Școala Gimnazială Avram Iancu, Alba Iulia Calistru Iulia 8,45
 • Mureșan Raul Daniel – Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu Alba Iulia Belașcu Anca 8,45
 • Serbanescu Laura Diana – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia – Mihalca Andreia – 8,45
 • Bodea Rareș – Școala Gimnazială ”Vasile Goldis”, Alba Iulia (Paraschivescu Alina / Gherghinescu Emilia) 8,25
 • Scutaru Cătălina – Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu Alba Iulia Belașcu Anca 8,25
 • Cioara Mihai Cristian – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia Oarga Adina 8,05
 • Indreiu Nicola – Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ştefan” Alba Iulia – 8,05
 • Bauml Ronald Christian – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia Mihalca Andreia 8,00
 • Radu Daniel Gabriel – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia  7,66
 • Muntean Radu – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia – 5,60

Clasa a IX-a

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • Durbacă Sorin – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Suciu Gabriela) 9,85
 • Szabo Ovidiu – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia (Chiorean Alina) 9,75
 • Jurca Ella – Liceul de Arte “Regina Maria” (Almăşan Celina) 9,70
 • Kiss Octavia – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Suciu Gabriela) 9,55
 • Şerban Alexandru Nicolae – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Suciu Gabriela) 9,45
 • Popa George Eduard – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia (Chiorean Alina) 9,40
 • Brătescu Alexandru Ştefan – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia (Bratu Cornelia) 9,10
 • Aitai Cristiana Maria – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Onac Iulia) 9,05
 • Dehelean Daniel Ioan – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia (Rusu Elena) 9,00
 • Filimon Mirela – Liceul de Arte “Regina Maria” (Almăşan Celina) 9,00
 • Florea Ioan Robert – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia (Rusu Elena) 9,00
 • Mihinda Gabriel – Seminarul Teologic ”Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia – 8,25
 • Petriş Mădălina – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia – 8,15
 • Petrariu Adelina Elena – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia – 8,05
 • Mureşan-Stângaciu Ionel – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia  8,00
 • Luca Ana-Maria – Seminarul Teologic ”Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia – 7,20

Clasa a X-a

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • Socol Dragoş – Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia (Onac Iulia) 9,70
 • Tȋrziu Daria – Liceul de Arte “Regina Maria” (Apostol Nicoleta) 9,50
 • Cărpinişan V. Andrei Ştefan – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Gligor Liliana) 9,30
 • Oltean Teodora Nicoleta – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Onac Iulia) 9,15
 • Micu David – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia (Chiorean Alina) 9,00
 • Serafino Maria Antonella – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Gligor Liliana) 9,00
 • Lazar Mihai – Liceul Teoretci ,,Sfântul Iosif” 7,55
 • Cioara Miruna – Liceul de Arte “Regina Maria” 7,40
 • Plic Raul Petru – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia – 7,30
 • Catalina Norbert – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia – 7,05
 • Groza C. Alexandru Cornel – Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia – 5,90
 • Vlad Diana – Liceul de Arte “Regina Maria” – 4,25

Clasa a XI-a

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • Lazăr Alexandru Viorel – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia (Chiorean Alina) 9,20
 • Petecuţă-Lazăr Teodora Maria – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Zisu Mihaela) 9,05
 • Tîrlea Maria Cristina – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia (Gligor Liliana) 8,70
 • Iancu Sergiu – Liceul de Arte “Regina Maria” (Apostol Nicoleta) 8,50
 • Theiss Marie-Elisabeth – Liceul de Arte “Regina Maria” (Apostol Nicoleta) 8,35
 • Volonciu Diana Simona – Colegiul Național Horea Cloșca şi Crișan Alba Iulia 7,55
 • Mărginean Horațiu Vasile – Colegiul Economic ”D.P.M.” Alba Iulia 7,50
 • Moldovan Mihai – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia 7,45
 • Capătă Ciprian Gheorghe – Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia 7,35
 • Morar Sonia Carmen – Liceul Teoretci ,,Sfantul Iosif” 7,15
 • Secășan Angel Sebastian – Colegiul Economic ”D.P.M.” Alba Iulia – 7,10
 • Gavrilă Rareş Gheorghe – Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia 6,65

Clasa a XII-a

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • Baciu Oana Irina 12 Liceul Teoretic ,,Sfantul Iosif” Alba Iulia (Oancea Maria) 9,30

Clasa A IX-A Bilingv

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • Voina D. Maria 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Goția Ioana 9,67
 • Giura D.H. Tudor 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Suciu Gabriela+Muntean Aida 9,65
 • Hătişi I.M. Bogdan Andrei 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Goția Ioana 9,45
 • Bordea I.A. Răzvan Claudiu 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Suciu Gabriela+Muntean Aida 9,42
 • Litan D.A. Cristina 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Suciu Gabriela+Muntean Aida 9,25
 • Groza A. Raluca Maria 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Suciu Gabriela+Muntean Aida 9,17
 • Spataro G. Elisabeth 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Suciu Gabriela+Muntean Aida 9,10
 • Bădilă V. Ştefania 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Suciu Gabriela+Muntean Aida 9,05
 • Comșa N.M. Iuliana Maria 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Suciu Gabriela+Muntean Aida 9,00
 • Floria A. Iulia 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Goția Ioana 9,00
 • Monorean M. Radu 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Suciu Gabriela+Muntean Aida 9,00
 • Cornea Ns. Cristian Nicolae 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Goția Ioana 8,37
 • Ursa G.N. Andra-Gabriela 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Goția Ioana 8,15
 • Stan C. Ana Antonia 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia 8,02
 • Opruţa G. George 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia 7,65
 • Rus M.D.Rareş Cătălin 9 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia 7,25
 • Fleischer I. Andrada 9 Colegiul Economic ”D.P.M.” Alba Iulia  6,90
 • Baghiu V.R. Abigail 9 Colegiul Economic ”D.P.M.” Alba Iulia 6,76

Clasa A X-A Bilingv

Numele Elev / Unitatea De Învățământ (Prof. Îndrumător) / Punctaj

 • Cordea T. Lorena Maria 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 9,35
 • Marc C. Rareş Eugen 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 9,35
 • Ghegamian A. Armine Giana 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela+Goția Ioana 9,10
 • Crăciun-Bogdan C. Coralia Elena 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela+Goția Ioana 9,05
 • Goţa I.A. Maria-Brînduşa 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 9,05
 • Matei A. Irina 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 9,00
 • Mihalcea V. Victorio Roberto 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela+Goția Ioana 9,00
 • Romcea L. Claudiu 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela+Goția Ioana 9,00
 • Schiau S. Alessio Simone 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 9,00
 • Ungureanu A. Beatrice Elena 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela+Goția Ioana 9,00
 • Urieş M. Bianca Andreea 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela+Goția Ioana 9,00
 • Fara C. Maria Alexia 10 Colegiul Economic ”D.P.M.” Alba Iulia Scheau Ana /Chinde Claudia 9,00 9,00
 • Gomboş C. Andrei 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 8,65
 • Hăbuc L. Livius 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 8,65
 • Păpureanu G.A. Iulia 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 8,45
 • Voic A. Andrei Florin 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 8,30
 • Gordiță I. Ioan Rareș 10 Colegiul Economic ”D.P.M.” Alba Iulia Cacovean Simona 8,30
 • Mermezan M. Adrian Mihai 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela+Goția Ioana 8,25
 • Chincişan A. Anda Maria 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia 8,10
 • Dîrloșan D.I. Bogdan Ioan 10 Colegiul Economic ”D.P.M.” Alba Iulia  8,10
 • Suciu V. Andra Ioana 10 Colegiul Economic ”D.P.M.” Alba Iulia 8,00
 • Guia A. Vlad Laurenţiu 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia 7,60
 • Vodă A. Ioana 10 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia 7,60

Clasa A XI-A Bilingv

Numele Elev / Unitatea De Învățământ (Prof. Îndrumător) / Punctaj

 • Gherasin A. Adrienne 11 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 9,40
 • Zah D. Elena 11 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Zisu Mihaela 9,10
 • Nacreala Nicolae Adrian 11 Colegiul Economic ,,Dpm ”Alba Iulia 8,10

Clasa A XII-A Bilingv

Numele Elev / Unitatea De Învățământ (Prof. Îndrumător) / Punctaj

 • Drăgan M. Lavinia-Teodora 12 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Gligor Liliana+Muntean Aida 9,53
 • Ionescu M. Mugur-Marian 12 Colegiul Național Horea Cloșca Și Crișan Alba Iulia Gligor Liliana+Muntean Aida 9,53

 

REZULTATE Limba Franceză, înainte de contestații:

Clasele IX-XII

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • ION ROBERTA XII COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR „MIHAI VITEAZUL” ALBA IULIA LUPU LUCIA 9,70
 • PETRUSE VOCHIŢA NADIA X COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR „MIHAI VITEAZUL” ALBA IULIA ROMAN CARMEN 9,60
 • IORGA BIANCA ELENA X COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR „MIHAI VITEAZUL” ALBA IULIA ROMAN CARMEN 9,35
 • RUSU ANCUŢA IX COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR „MIHAI VITEAZUL” ALBA IULIA LUPU LUCIA 9,35
 • OARGĂ M. ANDREEA CLAUDIA a IX-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia CRIȘAN ALINA 9,25
 • FLEȘERIU D. ROBERT a X-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia CRIȘAN ALINA 9,20
 • ŢURCĂ ALEXANDRA XI COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR „MIHAI VITEAZUL” ALBA IULIA LUPU LUCIA 9,15
 • CIFFO M. ROBERTA a XI-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia CRIȘAN ALINA 8,75
 • MUNTEAN F.C. DENISA MARIA a IX-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia RUSU SOFICA 8,40
 • GROZA D. DANIELA a X-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia RUSU SOFICA 8,00
 • PUŞCAŞ OANA MARIA IX COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR „MIHAI VITEAZUL” ALBA IULIA 8,00
 • TODESCU-ŞTEFĂNUŢ G. AMALIA a X-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia 7,55
 • TOADER M. MELISA-GABRIELA a X-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia 7,45
 • UNGUREAN A. ADINA-ELENA a X-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia 5,55
 • DAVID R. T BOGDAN CONSTANTIN a X-a Normal Colegiul Național HCC Alba Iulia 4,25

Clasele VII-VIII

Numele elev / Unitatea de învățământ (prof. îndrumător) / Punctaj

 • Gherman E. Iulia 7 Sc. Gimn. „Mihai Eminescu” Alba Iulia Pacurar Iulia 9,60
 • Bandici D. Dan 8 Sc. Gimn. „Mihai Eminescu” Alba Iulia Pacurar Iulia 9,30
 • Todoran M. Maria VII Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia Oniţă Viorica 9,10
 • Bozdog I. M. Ana Roxana 8 Sc. Gimn. „Mihai Eminescu” Alba Iulia Pacurar Iulia 9,00
 • Fleseriu Daria 8 Scoala Gimnaziala ,,Vasile Goldis” Muntean Alina 8,75
 • Bologa N. Denisa 7 Sc. Gimn. „Mihai Eminescu” Alba Iulia Pacurar Iulia 8,20
 • Jurca Raluca VII Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia Oniţă Viorica 8,00

Clasele IX – XII bilingv

 • BARNA P. MARIA DANIELA a X-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia ANDRONESCU RODICA/BADAU GEORGETA 8,00
 • SĂBĂU D. CECILIA-DANIELA a X-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 7,66
 • LĂNCRĂNJAN A. ANDREEA-CRINA a IX-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 7,45
 • TOMUȘ N.M. CLAUDIA a X-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 7,43
 • DAD L. LARISA a X-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 7,21
 • COMȘA M. O. FLORINA-IOANA a IX-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia  7,20
 • LAZAR M. MARIA-DENISA a X-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 7,15
 • TODORESCU T. ANDREEA-CĂTĂLINA a X-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia  7,05
 • MUNTEAN L. ANDRA EMANUELA a IX-a BiLINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 6,37
 • OLTEAN D. T. OANA-DIANA a XI-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 6,30
 • SAVONEA T. E. ANDREEA a IX-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 6,30
 • ROI M. I. ROXANA IOANA a IX-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia 5,87
 • BLĂNARU O. ANDREEA-GEORGIANA a XI-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia  5,55
 • NEGREA A. ADRIAN MARIAN a XI-a BILINGV Colegiul Național HCC Alba Iulia A 4,15
Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INS: Locuri de muncă vacante mai puține în ultimul trimestru din 2017. Domeniile cu cele mai mari deficite

Publicat

Numărul de locuri de muncă vacante din economie, un indicator al deficitului de forţă de muncă la nivel naţional, a scăzut în al patrulea trimestru al anului trecut cu 9,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, la 54.700, potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În trimestrul al patrulea din 2017, rata locurilor de muncă vacante a fost de 1,13%, în scădere cu 0,09 puncte procentuale faţă de trimestrul precedent.

Potrivit INS, numărul locurilor de muncă vacante (pe total economie) din ultimul trimestru al anului 2017 a fost de 54.700, în scădere cu 4.200 locuri de muncă vacante față de trimestrul anterior. Comparativ cu acelaşi trimestru al anului 2016, rata locurilor de muncă vacante a scăzut cu 0,16
puncte procentuale, iar numărul locurilor de muncă vacante a scăzut cu 6.000.

În aceeași perioadă, cele mai mari rate ale locurilor de muncă vacante s-au înregistrat în administrația publică și alte activități de servicii  (2,52% pentru fiecare în parte), urmate de sănătate și asistența socială (2,40%).

În industria prelucrătoare s-a concentrat peste o pătrime din numărul total al locurilor de muncă vacante (14.600 locuri vacante). Sectorul bugetar  a însumat peste 31% din numărul total al locurilor de muncă vacante. Astfel, 8.000 locuri vacante se regăsesc în sănătate și asistența socială, 6.800 sunt vacante în administrația publică, respectiv 2.400 locuri vacante în învățământ.

La polul opus, cele mai mici valori atât ale ratei cât şi ale numărului locurilor de muncă vacante s‐au regăsit în industria extractivă (100 locuri vacante).

sursa: insse.ro

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate