Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesaje de Sfânta Maria. Idei de urări pentru 8 septembrie, Nașterea Fecioarei Maria sau Sfânta Maria Mică

mesaje de sfanta maria

Publicat

Mesaje de Sfânta Maria: Vă oferim câteva idei de urări pentru data de 8 septembrie, când sărbătorim Nașterea Fecioarei Maria sau Sfânta Maria Mică.

Nașterea Fecioarei Maria sau Sfânta Maria Mică este un prilej bun pentru românii care trimit urări de Sfânta Maria celor dragi, rude sau prieteni care își sărbătoresc ziua numelui.

În cazul în care ați rămas fără idei, sau aveți nevoie de inspirație, vă prezentăm mai jos câteva mesaje care pot fi trimise prin SMS sau WhatsApp către cei dragi.

Le puteți adapta în funcție de context.

Mesaje de Sfânta Maria

  • „La mulți ani cu ocazia numelui tău special și  sfânt! Fie ca această zi să vă aducă liniște sufletească, sănătate și bucurii alături de cei dragi!”
  • „De ziua numelui tău, îți doresc să ai parte de momente frumoase și binecuvântate! Sfânta Maria să te ocrotească și să-ți aducă doar fericire în viață. La mulți ani!”
  • „La mulți ani tuturor celor ce își sărbătoresc onomastica! Fie ca Sfânta Maria să vă călăuzească pașii și să vă aducă iubire, pace și sănătate!”
  • „Sfânta Fecioară să te ocrotească și să te îndrume pe calea cea bună. La mulți ani și multă fericire alături de cei dragi!”
  • „În această zi sfântă, îți doresc să primești toate binecuvântările Sfintei Maria! La mulți ani și multă lumină în suflet!”
  • „Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă pace în suflet, sănătate și multe realizări! La mulți ani plini de bucurii și împliniri!”
  • „Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți trimit cele mai bune gânduri și urări de sănătate, bucurie și noroc! La mulți ani!”
  • Mesaje de Sfânta Maria: „La mulți ani, Maria! Fie ca Sfânta Fecioară să te binecuvânteze cu tot ce e mai bun și frumos în viață!”
  • „Astăzi este o zi deosebită pentru tine! Îți doresc ca toate dorințele să ți se împlinească și să fii mereu ocrotită de Sfânta Maria! La mulți ani!”
  • „La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca viața să îți fie plină de lumină, iubire și bucurii nesfârșite!”

Maria (care a trăit la începutul erei creștine) a fost mama lui Iisus, venerată în biserica creștină încă din epoca apostolică și un subiect preferat în arta, muzica și literatura occidentală.

Maria este cunoscută din referințele biblice, care sunt, totuși, prea puține pentru a construi o biografie coerentă, scrie Britannica.

Relatarea din Noul Testament despre smerenia și ascultarea ei față de mesajul lui Dumnezeu au transformat-o pe Maria într-un exemplu pentru toate generațiile de creștini.

Pornind de la detaliile oferite în Noul Testament de Evanghelii despre fecioara din Galileea, evlavia și teologia creștină au construit un portret al Mariei care împlinește profeția atribuită ei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate