Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesaje de Sfântul Anton. Ce felicitări le poți timite celor dragi, care poartă numele de Anton, Antonia, Antoaneta sau Antonina

Publicat

În data de 17 ianuarie, creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Antonie cel Mare, sau Sfântul Anton.

Dacă vrei să le trimiţi o urare celor care îşi serbează astăzi ziua onomastică, poți utiliza câteva dintre cele mai simple şi frumoase urări de La Mulţi Ani.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE 2020: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Mesaje de Sfântul Anton:

De Sf. Antonie, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

Draga Antonia, mama și tata îți uează o viață fericită!

Fie ca viața Sfântului Antonie să îți fie călăuză în lumea aceasta. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Citește și Mesaje, urări, felicităti de Sfântul Andrei

Sfantul Antonie sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani!

Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La Mulţi Ani, Anton!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La mulţi ani!

Sfântul Antonie să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. La mulţi ani, Antonia!

La Multi Ani, de Sfântul Antonie! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si multe impliniri. Sa te bucuri mereu de aceasta zi frumoasa !

Un cer senin si fara nori/ Ca viata ta sa fie/ Sa ai in cale numai flori/ Succes si bucurie! La mulţi ani, Antonie!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI, Antoneta !!!

Iti doresc pe vant ce bate,/ Multa, multa sanatate/ Şi pe stele ce lucesc/ Fericire iti doresc. La Multi Ani!

Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani, Antonio!

Sa ai o zi frumoasa, sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani, Antoaneta!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizari. La multi ani incununati de succes!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La mulţi ani, Antoniu!

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

Toate florile din lume, pentru tine, Antoanela! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alătur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa iti calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! La multi ani, Andone!

Bucuria lumii toată / Zi de zi-n uşă să-ţi bată / Bunul Dumnezeu să-ţi dea / Tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani, Toni!

La multi ani, Donciu! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu imi luminezi mie viata. Sa iti fie viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulţi ani, Antonio!

Antoneta, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate, iar calea vieţii să fie presărată cu flori si dragoste. La multi ani!

Toate gândurile mele sunt la tine, Antoniu! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurat doar de iubire! La Mulţi Ani!

Îţi urez ca ziua ta să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar în lume să găseşti numai fericire! La mulţi ani, Anton!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Antonie, al carui nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani sanatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!

Calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochiii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite… La mulţi ani, Antonia!

Iti urez La Multi Ani si fie ca Sfantul Antonie sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Un gând bun şi-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Antonie să vă ocrotească / Visele să vă-mplinească! / La mulţi ani!

La multi ani, draga Antoneta, iti doresc sa ai o viata cu multe impliniri.

Sper ca sărbătoarea Sfântului Antonie să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

Cu simple cuvinte / Îţi urez fierbinte / Mulţi ani înainte! / Ani cu cer senin şi noroc deplin / Ani cu porţi deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULŢI ANI!

Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui care mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani, Antoanela!

Anton – Hai noroc şi voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag / Şi-i porţi frumosul nume / Eu îţi doresc tot ce-i mai drag / Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani, Toni!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Antoaneta!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani, dragul meu!

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, Andone!

La mulţi ani! Sfântul Antonie să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

Astazi, fiind o zi frumoasa/ Si stiind ca-i ziua ta/, In parfumul diminetii/ Tin a te felicita. La Multi Ani de Sfantul Antonie!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani! La Mulţi Ani, Donciu!

La multi ani cu sanatate/ Sa ai belsug, de toate/ Bucurii si nestemate/ De-acum si pe mai departe. La Multi Ani de Sfantul Antonie!

Dacă toată lumea îţi doreşte că această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Sursă: b365.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate