Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje sfantul gheorghe
https://www.felicitarianiversare.com

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2023. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume. În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 25 aprilie în a doua zi de Paști. Motivul este că 23 aprilie pica în Sâmbăta Mare, ultima zi de post dinaintea Sfintelor Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc să transmită un gând unei persoane dragi.

Dacă nu ai timp sau pur şi simplu nu îți găseşti inspirația oricât ai căuta-o, iată câteva mesaje de Sf. Gheorghe propuse de noi.

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! ”

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Citește și MESAJE de Sfântul Gheorghe: SMS de „La mulți ani” pe care le poți trimite celor dragi de ziua numelui

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!
La mulţi ani !

Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.

Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!”

„La multi ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!”

„Îți urez -La multi ani- pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

„La Multi Ani Gheorghe și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!”

„Dragă George, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Multi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie buna. Petrecere frumoasa alături de cei dragi!”

La mulţi ani cu veselie
Sănătate pe vecie
Casa plină de bucate
Dragoste pe săturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La mulţi ani şi sus paharul!

„Să fii mereu tână și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Gheorghe!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire.

„Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!”

„Uram purtătorilor acestui nume multa sănătate, bucurii și tot ce va mai doriți voi în plus !”

„Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viață numai flori,

Noroc și bucurie!

La Mulți Ani, Gheorghe!”

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

„Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevarăți, și multă bucurie!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La multi ani, Gheorghe!”

„La multi ani cu veselie Sănătate pe vecie Casa plina de bucate Dragoste pe săturate Bani la greu Noroc cu carul La multi ani și sus paharu”

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ți le pui. La mulți ani Gheorghe”

O viaţă plină de împliniri şi de realizări. La mulţi ani Geta!

Dragă Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

La mulţi ani Georgiana! Ceea ce îţi doreşti să şi se îndeplinească şi să fii iubită!

Liliac înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani Gheorghe!

„Fie ca începând cu aceasta zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, sa ai doar zile însorite și pline de bucurie. La mulți ani”

„La multi ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-va viața senina ca răsăritul de soare”

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani”

”Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale. La Mulţi Ani!”

”Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!”

”Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!”

”Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani, Georgeta, Georgiana/ Gheorghe!”

”Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşă să-ţi bată, iar Bunul Dumnezeu să-ţi dea, tot ce îţi doreşti şi ai vrea!”

”Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax