Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE de Ziua Îndrăgostiților. Declarații pentru persoana iubită de Valentine`s Day, 14 februarie

Publicat

14 februarie este Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită tot mai mult și în România, mai ales de tineri. Este ziua în care iubiții își trimit mesaje de dragoste.

Mai jos găsiți o serie de mesaje, declarații de dragoste și felicitări Valentine’s Day – Ziua îndrăgostiților pe care le puteți trimite celor dragi pe WhatsApp:

  1. Din ziua în care tu m-ai sărutat, mi-a dat toată viața peste cap. Te iubesc astăzi mai mult decât oricând.
  2. Dragă (numele), tu însemni totul pentru mine și sunt atât de recunoscător că ești alături de mine. Te iubesc la nesfârșit.
  3. La mulți ani cu dragoste, (numele). Sunt atât de norocos, iubire, că te am în viața mea și îmi doresc să petrec fiecare zi alături de tine.
  4. Ești soarele meu, (numele). Te iubesc mai mult decât cuvintele pot descrie și îmi doresc să petrecem acest Valentine’s Day împreună.
  5. Dragă (numele), aș vrea să îți spun cât de mult înseamnă pentru mine și cât de mult te iubesc. La mulți ani de Valentine’s Day!
  6. De-ai şti, iubită, cât de mult mi-i dor ca glasul tău s-ascult, Ai veni pe-aripi de vânt și mi-ai spune un cuvânt.
  7. Azi este o zi specială, pentru că este ziua în care îmi arăt iubirea pentru cea mai importantă persoană din viața mea – tu, (numele).
  8. La mulți ani, (numele). Sunt atât de recunoscător că ești parte din viața mea și îmi doresc să petrecem multe Valentine’s Day împreună.
  9. Ești iubirea vieții mele, (numele). Te iubesc din tot sufletul și îmi doresc să îți arăt asta astăzi și în fiecare zi.
  10. Ești raza de soare care îmi luminează ziua. Te iubesc la infinit!
  11. Dragă (numele), îmi doresc să știi cât de mult însemi pentru mine și cât de mult te iubesc. La mulți ani de Valentine’s Day!
  12. La mulți ani cu iubire, (numele). Ești cel mai important lucru din viața mea și îmi doresc să petrecem acest Valentine’s Day împreună.
  13. Te iubesc, (numele). Ești tot ce îmi doresc și vreau să petrecem acest Valentine’s Day arătându-ne iubirea unul față de celălalt.
  14. Draga mea (numele), te iubesc mai mult decât orice altceva în lume. Ești lumina din viața mea și îmi doresc să fii alături de mine pentru totdeauna.
  15. Ești tot ce îmi doresc, (numele). Te iubesc mai mult decât cuvintele mele pot descrie și îmi doresc să îți arăt asta în fiecare zi.
  16. Dragă (numele), te iubesc mai mult decât toate stelele din cer și îmi doresc să petrecem fiecare moment alături.
  17. Ești o binecuvântare, (numele). Te iubesc mai mult decât orice și îmi doresc să îți arăt asta astăzi și în fiecare zi.
  18. Dragă (numele), te iubesc mai mult decât știi și îmi doresc să petrecem acest Valentine’s Day arătându-ne iubirea unul față de celălalt.
  19. Ești tot ce am nevoie, (numele). Te iubesc mai mult decât orice și îmi doresc să fii alături de mine pentru totdeauna.
  20. Draga mea (numele), ești iubirea vieții mele și te iubesc mai mult decât cuvintele pot spune. La mulți ani de Valentine’s Day!
  21. Ești cea mai frumoasă și iubitoare persoană pe care o cunosc, (numele). Te iubesc mai mult decât orice și îmi doresc să petrecem acest Valentine’s Day arătându-ne iubirea unul față de celălalt.

”Multe uită omu-n lume

Multe am uitat și eu ,

Dar a te uita pe tine

E un lucru foarte greu!”

”Iubesc doua lucruri fine,

trandafiru și pe tine,

trandafiru dimineața,

și pe tine toată viața”.

”Nici o floare nu-nflorește

Dacă nu este udată

Nici o fată nu iubește

Dacă nu e sărutată”.

Mesaje de Sfântul Valentin, pentru romantici incurabili

”Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere, / Căci mii de lacrimi nu-i ajung / Și tot mai multe cere. De-un semn în treacăt de la ea / El sufletul ți-l leagă, / Încât să n-o mai poți uită / Viață ta întreagă” – Mihai Eminescu.

  • ”Frumoaso,
  • Ți-s ochii așa de negri încât seara
  • Când stau culcat cu capu-n poala ta Îmi pare că ochii tăi, adâncii, sunt izvorul
  • Din care tainic curge noaptea peste văi, Și peste munți și peste șesuri
  • Acoperind pământul
  • C-o mare de întuneric.
  • Așa-s de negri ochii tăi, lumina mea” – Lucian Blaga.

Din milioane de stele și milioane de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax