Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesaje de Ziua Învățătorului. Felicitări și urări pentru cei care ți-au predat prima lecție a vieții

Publicat

invatator

În 5 iunie în țara noastră se sărbătoreşte Ziua Învățătorului. Este o ocazie în plus ca atât elevii cât și părinții să își arate recunoștința față de dascălii care au contribuit la educația lor.

Pentru a le mulțumi am pregătit o listă cu idei de mesaje pe care să le puteți trimite învățătorilor .

„Sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua învățătorului!”

La mulţi ani tuturor celor care dăruiesc cea mai mare parte a timpului lor, copiilor! La mulţi ani de ziua învățătorului!

La mulţi ani dragi învățători! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră.

În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. La mulţi ani, doamnă învățătoare!

Buchetul meu de flori e prea puţin, Chiar şi pământul să ţi-l dau că să mă-nchin … Îţi luminează calea, viaţa Ta / O dulce-amară, dar frumoasă stea. La mulţi ani, de ziua  învățătorului!

Răsfoind în cartea vieţii / Anii cei de şcoală plini / Prea frumos au zis poeţii / Învățătorii sunt divini. La mulţi ani, dragi învățători!

Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Va doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.

Doamna învățătoare să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani de ziua profesorului!

Vă mulţumesc, stimaţi profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii.

Contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor.

„Sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua învățătorului!”

„V-ați sacrificat pentru ca noi să ajungem departe în viață, iar astăzi a venit momentul să vă mulțumim. La mulți ani, domnule învățător!”

„Un învățător adevărat este cel mai bun prieten al elevului.

La mulți ani de ziua învățătorului!”

Mesaje frumoase de Ziua Învățătorului

„În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. La mulţi ani, doamnă învățătoare!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră, cel care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi. La mulți ani de ziua învățătorului!”

„Contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor. La mulți ani de ziua învățătorului!”

„Profesorii joacă un rol important în viața copiilor. Ei le îndrumă pașii spre un viitor măreț. Pentru asta și pentru toate sacrificiile făcute meritați un călduros la mulți ani!”

„Un profesor care te învață o materie este valoros, însă unul care îți explică și lecții legate de viață este cu adevărat o comoară. Dumnevoastră sunteți un astfel de profesor. La mulți ani de ziua învățătorului!”

„La mulţi ani dragi învățători! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră.”

„Doamna profesoară să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani de ziua învățătorului!”

„Vă mulţumesc, stimaţi profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru  creşterea şi educarea tinerelor generaţii.”

„Vă doresc bucurii, sănătate, succese, optimism şi nu în ultimul rînd, elevi motivaţi, curioşi şi recunoscători.”

Felicitări și urări de Ziua Învățătorului

  • „Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Va doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!”
  • „Acum știu cât de mult contează caracterul profesorului în viața unui elev! Sunteți pentru mine, cu adevarat, ceea ce aveam nevoie… Într-o lume în care lucrurile derizorii și viețile mediocre ne copleșesc, mă plec în fața dumneavoastră, spunându-vă simplu, omenește: mulțumesc, doamna profesoară.”

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax