Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesaje optimiste de Anul Nou 2024: Felicitări pentru cei dragi, urări și SMS-uri de Revelion

Publicat

Mesaje optimiste de Anul Nou 2024: Felicitări pentru cei dragi, la care ne gândim de Revelion. La cumpăna dintre ani, ne dorim să fim alături de cei dragi.

Uneori însă nu putem și atunci le transmitem mesaje. Vă prezentăm mai jos câteva mesaje optimiste de anul nou.

Mesaje optimiste de Anul Nou 2024

„La mulți ani! Să începem anul cu zâmbetul pe buze și să lăsăm în urmă orice grijă de nevoie!”

„În noul an, să avem inimile calde, zilele pline de bucurii și o colecție bogată de amintiri frumoase. La un an nou strălucitor!”

„Fie ca noul an să aducă fiecărui pas pe care îl faci un zâmbet, fiecărui vis o realitate și fiecărui efort o recompensă. La mulți ani!”

Vezi și Mesaje de Sfântul Ioan

„Cu încheierea acestui an, să privim spre viitor cu speranță și optimism. Să avem un an nou plin de reușite și împliniri!”

„În 2024, fiecare zi să fie o pagină nouă în cartea vieții tale, iar tu să scrii cea mai frumoasă poveste. La mulți ani plini de inspirație!”

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2024: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2024

„La început de an, să ne propunem să fim mai buni, să iubim mai mult și să fim recunoscători pentru fiecare clipă. La mulți ani!”

„Fie ca noul an să fie plin de surprize plăcute, râsete sincere și momente de neuitat alături de cei dragi. La mulți ani fericiti!”

Mesaje optimiste de Anul Nou 2024

„Cu noul an vine oportunitatea de a reinventa, de a crește și de a descoperi noi orizonturi. Să luăm fiecare zi ca pe un dar. La mulți ani!”

„Să lăsăm în urmă regretele și să privim spre viitor cu optimism. Fie ca 2024 să fie anul realizărilor tale. La un an nou fantastic!”

„În noul an, să fim mai curajoși, mai iubitori și să avem parte de aventuri minunate. La mulți ani plini de energie pozitivă!”

„Fie ca noul an să aducă echilibru în viața ta, sănătate în fiecare zi și bucurii neașteptate. La un an nou plin de binecuvântări!”

„Cu gânduri bune și inimi deschise, să primim noul an. Fie ca fiecare zi să fie o călătorie frumoasă. La mulți ani cu dragoste și fericire!”

„Încheiem un capitol și deschidem un altul, cu speranța că va fi mai frumos și mai bogat în experiențe. La un an nou plin de realizări!”

„Cu noul an, să primim 365 de zile de oportunități și șanse. Fie ca fiecare moment să conteze și să ne apropie de visele noastre. La mulți ani!”

„La mulți ani cu bucurie, sănătate și iubire! Fie ca fiecare zi să fie o călătorie plină de învățăminte și frumuseți. Să trăim cu inima deschisă în 2024!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax