Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE pentru sărbătoriţi de Sfinţii PETRU și PAVEL: Trimite şi tu o URARE celor dragi

Publicat

MESAJE de Sfinții PETRU și PAVEL. FELICITĂRI prin SMS pentru sărbătoriți.  Cei care poartă numele de Petru, Pavel, Paul, Paula, Paulina, Petre, Petrică, Petrișor, Petronela, Petruța sau alte derivate își serbează luni ziua numelui.

Biserica Ortodoxă îi sărbătorește pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel în data de 29 iunie, iar fiecare dintre noi se gândește la un mesaj pe care să îl trimită sărbătoritului.

Citește și MESAJE pentru sărbătoriţi de Sfinţii PETRU și PAVEL: Idei de felicitări pentru cei care-şi celebrează ziua numelui

Aproximativ 500.000 de români își serbează ziua numelui de Sfinţii Petru şi Pavel.

Dacă nu ai inspirație să compui un mesaj, îţi oferim câteva variante:

„Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!”

„Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne! La mulţi ani !”

„Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani Paul/Paula!”

„Cu ocazia Sfinților Petru și Pavel vă urez sănătate, fericire și multe realizări profesionale. La mulți ani!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros. La Multi Ani multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!”

”Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”

„Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La multi ani !”

Citește și Mesaje, Urări și Felicitări de Sfântul Ilie

„Dragă Paul/Petre, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pâmânt! La mulți ani”

„De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La multi ani încununați de succes! ”

„De ziua ta, Paul/Petre, îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfântul Petru! ”

„De Sf. Petru și Pavel îți trimit cele mai calde urări de sănătate, fericire și noroc. La mulți ani!

„De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare usor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

„Fie ca sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cât mai frumoasă!”

„Hai noroc şi voie bună, Să petrecem împreună, C-astazi este o zi mare, Şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Multi Ani! ”

„Îți doresc să zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfinții Petru și Pavel! ”

„Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tăi. Cu drag, …”

”Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și linistea interioară.”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„La multi ani, Paula! De ziua numelui tău îți doresc ca toate visele să ți se îndeplinească și să fii fericită”

„La mulţi ani! și Sfântul Petru/Pavel să te călăuzească mereu!”

„La multi ani, să ai sănătate, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!”

„La mulți ani, să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc și un camion cu bani!”

„La multi ani și mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii! ”

„La mulţi ani, plini de fericire și de împliniri! Să ai numai zâmbete și soare în calea ta! ”

„Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La mulţi ani!”

„O floare gingaşă şi delicată pentru o persoană care îmi luminează viaţa. La mulţi ani, Paula!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească. La mulţi ani!”

„Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La multi ani, de ziua numelui!”

”Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească! La Mulți Ani!”

„Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, Să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!”

„Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: La mulți ani!”

„Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La Mulți Ani!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax