Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesaje Sfântul Dumitru 2023: Urări și Felicitări de LA MULȚI ANI pentru Dumitru, Dumitrița, Mitică sau Mitrița

Publicat

Mesaje de Sfântul Dumitru* Felicitări de Sf. Dumitru* Urări de La mulți ani pentru Dumitru: Pe 26 octombrie românii îl sărbătoresc pe Sfântul Dumitru.

În această perioadă dificilă nu vom putea să facem petreceri pentru Dumitru, Mitică, Dumitrița, iar cea mai bună cale de a le arăta sărbătoriților că le dorim binele și că suntem alături de ei în această zi sunt mesajele de felicitare și urările transmise pe internet sau prin SMS.

Pe 26 octombrie, toți credincioșii români îl celebrează pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir. Acesta a fost un martir creștin din veacul al III – lea și a trăit pe vremea împăraților Dioclețian și Maximian, Sărbătoarea mai este cunoscută în popor de către creștini și sub numele de Sâmedru sau Sânmedru. Sfântul Dumitru este socotit ca fiind paznicul care îi apară pe credincioși de fiare sălbatice.

Sfântul Dumitru, unul dintre venerați de Biserica Ortodoxă

Sfântul Dumitru este unul dintre cei mai mari sfinți venerați de către Biserica Ortodoxă și Catolică.

În ziua în care se sărbătorește, românii aleg să trimită mesaje și urări cunoscuților care au numele sau derivate de la numele sfântului. Sunt sărbătoriți cei cu numele de: Dumitru, Dumitra, Dumitrița, Dimitri, Dimitrian, Dumitrian, Dumitrean, Dumitran, Mitică, Dumi.

Mesaje de Sf. Dumitru

Fie ca însemnătatea acestei sărbători să vă bucure sufletul și să fiți ocrotiți de sfântul al cărui nume îl purtați!

Fie ca Sfântul Dumitru să te aibă în pază în cele mai grele momente!

Fie ca Sfântul Dimitrie să vă călăuzească pașii pretutindeni și să vă ocrotească de toate relele!

La mulți ani de ziua numelui cu multă pace, liniște și binecuvântare!

Îți urez, cu ocazia zilei de nume, să te bucuri de toată binecuvântarea lui Dumnezeu și să ai parte numai de bucurii!

Îți doresc o zi luminată, plină de fericire și să te bucuri de numele pe care-l porți! La mulți ani Dumitru!

Sfântul Dumitru să te ghideze în viață, să îți dea putere și sănătate ca să te bucuri de toate!

Astăzi este ziua în care îți este sărbătorit numele, să fii binecuvântat și cu pace în suflet! La mulți ani din toata inima!

Cu ocazia zilei onomastice îți doresc multă fericire, sănătate, împlinirea tuturor dorințelor și ca Sfântul Dumitru să îți călăuzeazcă pașii în viață!

Fie ca Sfântul Dumitru să vă binecuvânteze pe tine și pe cei dragi! Să fii fericit și mereu înconjurat doar de oameni care să te iubească!

Cu ocazia zilei onomastice, îți doresc multă sănătate, putere de muncă și împlinirea tuturor dorințelor! Să ai un final de an prosper și încununat doar de succese!

De ziua numelui tău să se împlinească cele mai frumoase dorințe, iar Sfântul Dumitru să te aibă în pază! La mulți ani!

Să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri și gânduri bune, multă sănătate, fericire și mult succes!

La mulți ani, dragă Dumitru, aștept cu mare drag să putem sărbători această zi frumoasă!

Multe îmbrățișări și gânduri bune îți trimit cu ocazia zilei onomastice. Sfântul Dumitru să te aibă în pază și să te ocrotească! Numai bine îți doresc, la mulți ani!

Bărbații sunt cei sărbătoriți în această zi, majoritatea purtând numele de Dumitru și Mitică. Femeile care își marchează onomastica astăzi, poartă numele de Dumitra sau Dumitrița.

Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Dumitru cât mai frumoasă!

La mulți ani și voioșie, Domnul alături să-ți fie, bucurii să-ți dăruiască și nimic să nu-ți lipsească! La mulți ani Dumitru!

Îți urez ca ziua numelui să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță iar anii ce vin să îți aducă numai împliniri și bucurii. La mulți ani Dumitru!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericit, iubit și bucuros. La mulți ani, Dumitru!

Astăzi e ziua în care tu îţi sărbătoreşti numele, iar eu vin în întâmpinarea ta, să-ţi urez un călduros: La mulţi ani

Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!

La mulți ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

La mulți ani, Dumitru! Îți urez ca ziua ta onomastică să îți aducă o raza de soare, să ai inima plină de speranță iar în lume să găsești numai fericire. La Mulți Ani, Dumitru!

La mulți ani de Sfântul Dumitru! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Dumitru cât mai frumoasă!

La mulți ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Mitică!

Mesaje de Sfântul Dumitru: Urări de La mulți ani

Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

Sfântul Dumitru să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

În această zi specială îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor, și fie ca Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viață.

Multa sănătate, putere de munca și împlinirea dorințelor atât pe plan profesional cât și pe cel privat. Să îți dea Dumnezeu sănătate și liniște în suflet. Să ți se împlinească visele și să te poți bucura de tot ce ai!

La mulți ani Dumitru și abia aștept ca să sărbătorim această frumoasă zi.

Dragă Dumitru, pe ultima sută de metrii vreau să-ți spun la mulți ani!

Precum Sfântul Dimitrie a luptat pentru credinţa în Hristos, aşa-ţi doresc şi eu să lupţi în viaţa ta, pentru dreptate, adevăr şi iubire.

Onomastică plină de voie bună. La mulți ani Dumitru!

Cel mai frumos la mulți ani îi transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani și cât mai mulți bani și sănătate pentru că e mai scumpă decât toate!

La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care îl porți să îți aducă noroc și bucurii! Să ne trăiești! La mulți ani de Sfântul Dumitru!

Mesaje și Felicitări de Sfântul Dumitru

Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Dimitru. La multi ani binecuvântaţi !

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii !

Sfântul Dumitru să-ţi dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, şi o binecuvântare la fiecare pas. La mulţi ani !

Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi.

Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că…La mulţi ani !

În dimineaţa asta m-am trezi mai repede, deoarece eu am vrut să fiu primul care-ţi luminează ziua cu un gând bun. La mulţi ani din toată inima !

Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.

La mulţi ani Dumitrița şi abia aştept că să sărbătorim această frumoasă zi.

Dragă Mitică, pe ultima sută de metri vreau să-ţi spun la mulţi ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag, şi-i porţi frumosul nume, eu iţi doresc tot ce-i mai drag, şi mai frumos pe lume !

La mulți ani de Sfântul Dumitru

Sper să fiu primul care îţi spune la mulţi ani de această zi deosebită în care se sărbătoreşte ziua Sfântului Dumitru.

Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate.

La mulţi ani, Dumitriţa! Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. La mulţi ani, Dumitriţa!

La mulţi ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulţi ani!

Precum Sfântul Dumitru a fost devotat și a luptat pentru credința sa în Dumnezeu, așa îți doresc și eu multă putere să lupți pentru împlinirea dorințelor, adevăr și dreptate.

Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

La mulți ani Dumitru și abia aștept să sărbătorim această frumoasă zi.

La mulți ani, Dumitrița! Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. La mulți ani, Dumitrița!

Cel mai frumos la mulți ani îl transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

Sfântul Dumitru, al cărui nume îl porţi, să-ţi dăruiască sănătate, bucurie şi pace în suflet!

Urări de Sfântul Dumitru pentru familie și prieteni

În dimineaţa asta m-am trezi mai repede, deoarece eu am vrut să fiu primul care-ţi luminează ziua cu un gând bun. La mulţi ani din toată inima!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Dumitru!

Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi.

La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți sa iți aducă noroc si bucurii! Sa ne trăiești! La mulți ani de Sf. Dumitru!

Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfântul Dumitru pentru colegi și șefi

Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat. Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucura de tot ce ai!

La mulţi ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!

Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!

În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.

La mulţi ani de Sfântul Dumitru! Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax