Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesaje și felicitări de ANUL NOU 2022. Idei de urări și gânduri frumoase pentru cei dragi, care sunt departe, la Revelion 2021

Publicat

Mesaje de Revelion 2022. Clasice, religioase sau amuzante, mesajele de Revelion şi SMS-urile de Revelion pe care le trimiteţi celor dragi trebuie să fie cât mai originale.

Este ultima soluție în acest an extrem de complicat și dureros să fiți alături de prietenii dragi și să le dați speranță. Milioanele de gânduri bune pentru noul an poate vor ajuta. Să fie bine, să nu fie rău. Vă dorim un an nou binecuvântat! Dacă nu aveţi inspiraţie vă ajutăm cu  câteva exemple.

Mesaje de Revelion 2022. Felicitări, urări și SMS-uri pentru Anul Nou

– În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?

-Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

-Sper ca anul care vine să-ţi aducă numai zile albe şi frumoase ca zăpada de pe brazi. La Mulţi Ani!

– Îți doresc ca în anul 2022 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoană pe care o iubeşti!

-Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!

– Cățeluș cu părul creţ, să ai jeep-ul în coteţ şi o vilă cu piscină, pe Antonia că vecina.  O lopată pentru bani, la anul şi La Mulţi Ani!

– La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

– Anul Nou 2022 să îţi aducă sănătate şi puţină muncă, să fi bună şi iubită şi o viaţă fericită şi mulţi bani, dacă o să ai şi la alţi o să dai.

– Din gama fulgilor ce cad şi din a lor sclipire, eu vă doresc tot cei mai drag, mulţi ani şi fericire! La mulţi ani!

Mesaje de Revelion 2022. Felicitări, urări și SMS-uri pentru Anul Nou

– Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu apropiaţii. La Mulţi Ani şi Un An Nou 2022 Fericit!

– Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire şi nu în ultimul rând sănătate!

– Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou aşa cum ai visat!

– Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite! La Mulţi Ani 2022!

– Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă! Sărbătoarea Crăciunului să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani 2022!

– Descoperă, învaţă cu adevărat să crezi în frumos, trăieşte sentimentul de împreună, alături de cei dragi!

– Trăiește un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ţi vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra liniştei creată de dânsul fulgilor de nea. Sărbători fericite şi un An Nou 2021 de poveste!

– Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou 2022 e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!

– De Anul Nou 2022 ne îmbrăcăm în mod special, gătim în mod special, petrecem în mod special. Toţi ne dorim să fim mai speciali în anul care vine.

Mesaje haioase și amuzante de Anul Nou 2022

Mesaje de Anul Nou 2022 * Felicitari de Anul Nou 2022 * Mesaje de Revelion 2022 * Mesaje haioase de Anul Nou 2022 * URĂRI de La Mulți Ani 2022

  • Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!
    Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, i-a opreşte-te din scris şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: La Mulţi Ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăieşti la mulţi ani
  • Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ /Cu tracțiune 4×4/ Știri din alba24/ Să ai vilă cu piscină / Pe Antonia ca vecină / Carla s Dreams să-ți cânte seara și Andre Rieu cu vioara, Să ai un cufăr cu bani / La anul şi la mulţi ani!
  • Vine anul nou la tine/ Și te umple de mai bine/ Sa îți fie casa plină/ Tot plin să îți fie barul/ La fel și buzunarul/  Să-ntorci banii cu lopata? Diamante cu găleata…/ la anu la Revelion / Să bei Don Perignon.
  1. Previziuni meteo de REVELION 2022: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”
  2. Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!
  3. Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!

Vă doresc de 2022 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!

La Mulţi Ani, 2022!
Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an
Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2022 plin!”

1000, ba chiar 2022 urari de bine! Un An Nou fericit!

Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

In seara dintre ani te invit sub o crenguta de vasc sa ne punem aceeasi dorinta si sa o facem sa se implineasca in anul ce va urma. Accepti invitatia?

În contul tau 2022, la Banca “Viata” am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii. La multi ani!

Un 2021  în care sa ai tot ce nu poti cumpara cu bani

”Foaie verde maghiran,

A mai trecut încă-un an.

Și pentru cel care vine

Zi de zi să-ți fie bine

Gina Pistol să-ți gătească,

Antonia să îți citească

Beyonce să-ți cânte la masă

Kim Kardashian, ordine-n casă,

Un Lamborgini să ai

Și o vilă în Dubai”

 

Anul Nou să-ți fie plin

Cu butoaie-ntregi de vin

Maibach-ul să-ți stea la scară

Cu șofer și  secretară

Vacanțe numa-n Seichelles

Și carieră de succes

Să ai valize cu bani

Zgârie nori la americani

La Monaco un palat

Si-un iaht în port ancorat

Gata! Că ești prea bogat!

Mai multe mesaje, felicitări și urări de ”la mulți ani” pentru ANUL NOU 2022 AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax