Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MESAJE SI FELICITĂRI de Sfântul Daniel: Urări de La Mulți Ani pentru toți cei care își sărbătoresc onomastica în 17 decembrie

Publicat

Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Daniel. În 17 decembrie, creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Proroc Daniel, al cărui nume îl poartă sute de mii de români.

Este considerat a fi ocrotitorul celor care au emigrat sau au fost duşi în exil.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Dacă aveţi rude, prieteni sau colegi care îşi sărbătoresc în această zi onomastica vă prezentăm mai jos câteva idei de MESAJE și FELICITĂRI pe care le puteţi trimite celor dragi care poarta numele Daniel, Dana sau derivate ale acestora.

  • La mulţi ani, Daniel! Să trăieşți cu numele şi să ai parte de tot ce-ţi doreşți!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un sincer „La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.
  • Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani!
  • Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
  • Fie că această zi să-ți dechidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!
  • Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea! La mulţi ani!
  • Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Să fii cuminte și să asculți de prietenii tăi, pentru că noi îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume! La mulţi ani!
  • Îţi doresc că de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!
  • Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți doreșți. La mulți ani!
  • Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
  • Că o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viață mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător. Mulțumesc că mă călăuzesti și că ai grijă de mine! La mulţi ani fericiţi, Dana!
  • Îmi luminezi întreagă zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viață cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fii aproape mereu, cum ai fost și până acum, și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldură sufletului tău. La mulţi ani fericiţi!
  • Fie că din această zi sfânta, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!
  • Fie că Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ține cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!
  • Aș vrea să fii aproape mereu, cum ai fost și până acum, și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldură sufletului tău. La mulţi ani, Daniela!
  • Fie că această zi să-ţi deschidă poartă unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

Daniel însemnă, în limba ebraică, „Dumnezeu este judecătorul meu”.

SFÂNTUL PROROC DANIEL se numără între cei patru mari Proroci ai Vechiului Testament, împreună cu Sfinții Isaia, Ieremia și lezechiel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax