Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesaje și urări de 8 Martie. Cele mai frumoase felicitări pentru mamă. Cuvinte meșteșugite pentru soacră de Ziua Femeii

Publicat

mesaje 8 martie ziua femeii

Nu există persoană care nu îi trimită un mesaj de 8 Martie celei care i-a dat viaţă. Iată cele mai frumoase mesaje de 8 Martie pentru mama. Dar nu uita de soacră! O urare adresată mamei iubitei are rolul ei în viața de cuplu.

Cele mai frumoase mesaje de 8 Martie sunt cele venite din suflet. Se întâmplă totuși să nu avem mereu inspirație, așa că, de Ziua Femeii, ai la îndemână o mulțime de mesaje și felicitări de 8 Martie pentru persoanele dragi din viața ta. Mai multe urări  pentru mamă și soacră sunt prezentate de Libertatea.ro

Mesaje, urări și felicitări pentru mama soacră

„Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta.  Îți mulțumesc! Sunt recunoscător că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”

Vezi aici: sute de MESAJE de 8 MARTIE 2024: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Îți mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldură, bucurie și mândrie. La mulți ani de 8 Martie, mamă soacră!”

„Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, scumpă soacră! Fie ca această zi minunată de primăvară să-ți rămână în amintire. Să să ai parte de multă atenție, iubire, fericire, sănătate și doar lacrimi de fericire!”

„Draga mea soacră, te felicit cu ocazia zilei de 8 martie! Îți doresc să fii respectată, bună, iubită de cei din jur! Trecutul să lase amintiri plăcute în viața ta, viitorul să pregătească surprize frumoase, victorii mari, iar prezentul să te facă fericită!”

„Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie! În această minunată zi de sărbătoare îți doresc bună-dispoziție și sănătate. Această primăvară să te inspire, să-ți aducă multe emoții, energie, putere, frumusețe, farmec, bucurie și sentimente frumoase.”

„O felicit cu ocazia zilei de 8 martie pe scumpa mea soacră, a doua mea mamă! Să fii sănătoasă, cu bună-dispoziție, fericită. În suflet să-ți fie mereu primăvară, iar pe față zâmbetul să nu-ți dispară.”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La mulți ani”, celei mai grozave soacre!”

„La mulți ani, draga mea soacră! Îți mulțumesc că m-ai primit așa călduros în familia voastră și pentru toată dragostea și grija pe care ni le acorzi merei! Să ai o zi minunată și plină de bucurie!”

„8 Martie să fie o zi plină de momente frumoase, alături de cei dragi și de toată iubirea pe care o meritați! La mulți ani și sănătate de fier!”

„Ziua de 8 Martie să fie plină de zâmbete, de flori și de toată iubirea pe care o meritați pentru că sunteți o mamă minunată și un om deosebit! La mulți ani!”

„În această zi specială, vă dorim să fiți răsfățată și apreciată așa cum merită o mamă atât de minunată precum sunteți! Să aveți aprte numai de momente de fericire și de împlinire!”

„De când mi-ai dăruit dragostea ta, în sufletul meu e doar primăvară. Astăzi, de 8 martie, îți trimit toată iubirea mea și multe sărutări! La mulți ani!”

„O femeie puternică nu este cea care nu plânge, ci cea care plânge, dar apoi își revine și merge mai departe. Ești o astfel de femeie și mă inspiri prin forța ta de caracter și determinarea de care dai dovadă în fiecare zi. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Când mă gândesc la femeia perfectă, îmi vine imediat în minte imaginea ta. Ești un exemplu de eleganță, inteligență și forță de caracter. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc o zi de 8 Martie minunată, așa cum meriți!”

Mesaje de 8 Martie. Felicitări pentru mama

”Mama ne mângâie, Soarele lucește. Soarele e unul, Mama una este. La mulți ani, mămico!”

”Ochii ei sunt viorele, / Floare De Nu Ma Uita, / Primavara-i mai senină / Cand zâmbește mama mea.Te iubesc, mami!”

„Meriți tot ce este mai bun în lumea asta! Îţi sunt recunoscător/are pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscător/are pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

”Cea mai minunată / Este mama mea. / Si cat sunt de mica / Ma mandresc cu ea. / Nimenea pe lume / Mai drag nu te are. / Dragostea de mama / N-are asemanare. La mulți ani, MAMI!”

„La mulți ani, mămica mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!”

„Fiecare mamă are ceva special, dar parcă tu ești cea mai cea, pentru că ești mama mea. Să nu uiți că te iubesc și să mă ierți că mai greșesc. La mulți ani, mamă!”

„Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe.”

„Mamă, ești cea mai bună pentru mine. Vreau să-ți doresc sănătate bună, vigoare, bună-dispoziție, zile mai vesele și mai luminoase. Te iubesc foarte mult! La Mulți Ani!”

Vezi mai multe Masaje, urări și felicitări pentru mama

„La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume! Te iubesc!”

„Pentru căldura și confortul cu care ne-ai umplut casa, pentru mângâierea atingerii mâinilor tale calde, pentru înțelegerea din ochi – îți dorim să simți mereu admirația, recunoștința și dragostea noastră! La Mulți Ani, mama!”

„Mamă, astăzi soarele strălucește cu drag pentru tine, toate cuvintele plăcute și călduroase sunt adresate numai ție și toate zâmbetele și privirile admirative sunt ale tale!”

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

”Mămica iubită,
Azi, de ziua ta,
Să fii fericită
Din inimă as vrea!”

”Mamă dragă,
Ce-aș putea
Să-ti doresc
De ziua ta?
Bucurie, sănătate,
Mult noroc și spor în toate.
Pace și zile senine
Să mă poți creste pe mine.”

”Eu nu sunt destul de mare
Ca să pot să-nvaț măcar,
De pe carte, o urare,
Si nu sunt destul de mare
Ca să-ți dau un dar.

Dar iți dau o sărutare,
Ici, pe obrăjor,
Și pe mâna asta care
Mă-ngrijeste-n fiecare
Zi, cu-atâta dor!

Zile lungi și voie buna
Îți doresc eu mult,
Și mă rog de flori să-ti spună
Să mă ierti, mămică bună,
Ca nu știu mai mult!” (Elena Farago)

”Foicica dulce poama,
Toata lumea are mama:
Mielul, iedul, ursulica,
Puiul cel de randunica…

Fuge noaptea si dispare,
La tot puiul bine-i pare,
Ca din nou e dimineata
Si-si vede maica la fata” – Grigore Vieru

”Pentru dragostea ta mare
Vreau acum sa-ti multumesc,
Sa-ti aduc in dar o floare
Si sa-ti spun ca te iubesc.

Sa traiesti ani multi! Viata
Zi fara de nori sa-ti fie
Si sa-ti vad privindu-ti fata
Dragoste si bucurie!”

”Mama mea, e dulce ca o floare,
Cand zambeste, parca-i soare
Si se bucura cand are,
O fetita ascultatoare. Te iubesc, mami”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax