Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesajul colegilor de la Liceul Domșa din Alba Iulia pentru Madalina, eleva decedată în accidentul feroviar de la Vințu de Jos

Publicat

Sunt zile triste la Liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia, după moartea prematură a Mădălinei, tânăra din Vințu de Jos care și-a pierdut viața într-un tragic accident feroviar.

Miercuri, pe banca acesteia au fost amplasate candele, flori și o poză cu cea care până în ziua tragediei le-a fost colegă și prietenă.

”Drum lin către cer, Mădălina!

Cadrele didactice și elevii Liceului Tehnologic “Alexandru Domșa” sunt profund intristați de vestea teribilului accident in care si-a pierdut viata Mădălina Drăgan, din clasa a XI -a D SPGA.


Ne atasam de fiecare elev al școlii, ne bucurăm când vedem că și-au găsit drumul în viață și că și-au atins idealurile. Din păcate, drumul Mădălinei, Mădă, cum îi spuneau colegii, s-a oprit brusc.

Este o experienta dureroasă pentru toti cei care au cunoscut-o și suntem cu sufletul alături de familia îndoliată. Condoleanțe!”, au transmis reprezentații Colegiului într-o postare pe Facebook.

VEZI ȘI: FOTO VIDEO TRAGEDIE în gara Vințu de Jos: O minoră a murit după ce a fost lovită de un tren

Reamintim că tragedia s-a petrecut marți, 16 mai, în jurul orei 8.30. Tânăra a fost lovită de tren la kilometrul 427 + 800.

Trenul care a lovit-o mortal pe minoră era Intercity 347, Curtici – București Nord.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax