Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesajul de condoleanțe al Asociației Comunelor din România, după decesul primarului din Meteș, Dan Opruța: Rămas bun, coleg drag

Publicat

Asociația Comunelor din România a transmis un mesaj de condoleanțe după decesul primarului din Meteș, Dan Opruța, la numai 38 de ani. Acesta era bolnav de Covid-19 și a murit în noaptea de miercuri spre joi. 

Mesajul Asociației Comunelor:

”Cu adâncă tristețe, am primit vestea trecerii din această viață, la vârsta de doar 38 de ani, a colegului nostru Dan Cosmin Opruța, primarul Comunei Meteș.

Model de noblețe colegială și sufletească, un om care a iubit din toată inima satul românesc, Dan Cosmin Opruța va rămâne în memoria colegilor, a cetățenilor din Meteș și a tuturor celor care l-au cunoscut pentru hărnicia și dedicarea cu care a muncit pentru comuna sa.

Cuvintele sunt prea sărace pentru a transmite regretul pe care îl simțim la despărțirea prematură de colegul și de prietenul nostru. De astăzi, Asociația Comunelor din România este mai săracă pentru că a pierdut un coleg, un prieten și un susținător al satului românesc.

În aceste momente triste pentru familie și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au prețuit pe Dan Cosmin Opruța, adresăm tuturor sincere condoleanțe și îi asigurăm de întreaga noastră compasiune.

Ne rugăm pentru întărirea sufletească a familiei și pentru odihna sufletului bunului nostru coleg.

Rămas bun, coleg drag!

Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax