Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul de Crăciun al MS Margareta, Custodele Coroanei: ”Am încredere că vom vedea lumina de la capătul tunelului”

Publicat

MS Margareta, Custodele Coroanei –  Mesaj de Crăciun:

„Anul 2021 nu a fost uşor. Ca şi anul trecut, pandemia continuă să ne întunece viaţa. Oamenii simt exasperare, tristeţe şi descurajare. Transmit condoleanţe tuturor celor care au pierdut rude, prieteni sau colegi. Şi eu am trecut prin doliu şi mâhnire. De aceea, înţeleg pe cei care au pierdut pe cineva drag. Totuşi am încredere că vom vedea lumina de la capătul tunelului”, afirmă Custodele Coroanei, potrivit DCNews.

Custodele Coroanei are încredere în viitorul țării

Majestatea Sa Margareta spune că la sfârşit de an gândul său merge către cei în vârstă şi are încredere în viitor, „graţie tinerilor români”.

„Acum, la sfârşit de an, gândul meu merge către cei în vârstă, pentru că ei au atât de mult de oferit societăţii (în special tinerilor), iar uneori vârsta lor este văzută ca o slăbiciune în loc să fie apreciată ca o comoară. Graţie tinerilor români, am încredere în viitor. Avem o admirabilă generaţie nouă, bine educată şi specializată. Ei sunt plini de iniţiative şi de creativitate. Dar continuăm să avem o mare parte a lor în străinătate. Sper ca, nu foarte târziu, tinerii români să aibă motive să se întoarcă acasă”, se arată în mesaj.

Și militarii români au fost lăudați de MS Margareta

Majestatea Sa ţine, totodată, să transmită admiraţia şi afecţiunea sa militarilor români, „care fac cinste ţării şi familiilor lor”, dar şi calde felicitări pentru sectorul privat, „care în ciuda pandemiei şi a dificultăţilor politice şi administrative, a dovedit profesionalism, capacitate de a se adapta şi putere de a merge mai departe”. Custodele Coroanei aminteşte că în 2021 s-au sărbătorit 140 de ani de la proclamarea Regatului României şi 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai.

„Aduc mulţumiri tuturor celor care l-au comemorat pe tatăl meu”, subliniază aceasta. Majestatea Sa Margareta mai afirmă că, la fel ca în fiecare an, familia regală a încercat să promoveze economia, educaţia, responsabilitatea pentru mediul înconjurător, ştiinţa şi arta românească. „În ciuda pandemiei, am încercat să dăm încredere şi sprijin comunităţilor locale prin munca noastră la Crucea Roşie, la Fundaţia Regală Margareta a României, prin organizaţiile cu patronaj regal şi prin proiectele Casei mele”, mai spune Custodele Coroanei.

Mesaj în Ajunul Crăciunului pentru  toți românii

Majestatea Sa Margareta are un mesaj pentru toţi românii – din ţară, din Republica Moldova şi pentru cei departe de patrie şi de familie”.

„La ceas de cumpănă şi rătăcire în întreaga lume, sacrificiul Domnului Nostru Iisus şi iubirea sa pentru noi sunt un far luminos pentru fiecare. De Crăciun, purtăm în suflet pe toţi cei dragi, chiar dacă uneori nu putem fi împreună. Aceşti ani de suferinţă ne-au adus alături, în inimă şi cuget, pe toţi oamenii de pe pământ, indiferent de religia, limba sau originea lor. Doresc tuturor românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor departe de patrie şi de familie la mulţi ani cu sănătate, speranţă şi pace sufletească”, a mai transmis Custodele Coroanei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 25.12.2021 at 09:20

    Majestate MS Margareta : Daca la ” capatul tunelului ” va FI ” Rocada ” Premier PNL, cu PSD-premier, la capatul sau vom gasi O ” lumina ” cam Mov inchis, Spre NEGRU !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax