Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesajul emoționant al unui bătrân din Alba, fost asistent medical: ”Medici și asistente, fiți puternici. Vom învinge”

Publicat

”Medici și asistente, fiți puternici!”, este mesajul pe care, cu lacrimi în ochi, Viorel Garlonța, un bătrânel de 90 de ani, fost asistent medical îl transmite celor care în aceste zile sunt în prima linie, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Timp de aproape 40 de ani, Viorel Garlonța, din Crăciunelu de Sus a lucrat ca asistent medical la dispensarul din Cetatea de Baltă.

Ieșit la pensie, acesta împarte timpul între casa din Crăciunelu de Sus, cât este cald și locuința din Alba Iulia, unde stă alături de familie, pe timpul iernii.

Pandemia de coronavirus l-a prins la Alba Iulia, iar acesta nu ratează nici o știre despre evoluția virusului și despre lupta autorităților pentru stoparea răspândirii, după cum ne relatează chiar un membru al familiei sale.

Însă gândurile bătrânului se îndreaptă către cei din prima linie: medici, asistente, personal medical și farmacisti, mai ales că doi copii ai acestuia lucrează în sistemul medical, iar nepotul și nora sa, în farmacii.

Prin Alba24.ro, bătrânul le-a transmis un mesaj celor din prima linie: ”Medici și asistente, fiți puternici!” Mă rog pentru voi și vom învinge! Doamne ajută!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Vasile Suciu

    miercuri, 01.04.2020 at 21:58

    In articol s-a strecurat o greseala esentiala..Viorel Garlonta este din Craciunelu de Sus, com. Cetatea de Balta, nu din Craciunelu de Jos.

  2. Valer Girlonta

    marți, 08.11.2022 at 11:47

    Unde ai vazut tu greseala ? <>

  3. Valer Girlonta

    marți, 08.11.2022 at 11:50

    Reciteste !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax