Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul lui Tăriceanu pentru Dăncilă: Când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”. Reacție după hotărârea BEC

Publicat

Călin Popescu Tăriceanu a postat sâmbătă pe Facebook un mesaj pentru Viorica Dăncilă, frevoltat de hotărârea Biroului Electoral Central potrivit căreia ALDE și PRO România nu sunt partide parlamentare.

Postarea lui Călin Popescu Tăriceanu, pe contul său oficial de Facebook:

”Ieri Biroul Electoral Central, în dispret față de lege și de realitatea politică, a decis că Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE și de Pro România, nu are dreptul la reprezentanți în secțiile de votare. Iar fără reprezentanți, orice candidat important este lăsat fără minima protecție în fața tentației aranjamentelor de culise.

Vorbim permanent de competiție onestă, de dreptul neîngrădit la vot, dar facem tot posibilul să ”aranjăm” o procedură cât mai netransparentă și mai nedemocratică, una care să-i avantajeze pe ”ai noștri” în detrimentul ”altora”.

Înțeleg că Mircea vă suflă-n ceafă în sondaje, dar, doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru încât sunteți gata să transformați PSD la loc în FSN?

Vreți să vă înlăturați competitorii prin orice mijloace, doar-doar veți prinde salvatorul tur doi?

Am să vă spun doar atât, dumneavoastră și celorlalți complici la această mârșăvie electorală, că nu am altfel cum să-i spun: când sapă groapa altuia, ”orice om să-i fie frică”!

Nu de alta, dar s-ar putea să ajungă chiar el/ea în fundul acesteia”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax