Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul premierului Marcel Ciolacu de Ziua Națională: ”când ceva tinde să ne dezbine, să ne amintim că suntem toţi români”

Publicat

1 Decembrie 2023: Premierul Marcel Ciolacu susține, în mesajul de Ziua Națională, că ”istoria și Marea Unire din 1918 au confirmat puterea unității noastre” și ”Când ceva tinde să ne dezbine, să ne amintim că suntem toți români”.

”Este Ziua Națională a României, sărbătoarea tuturor românilor, o zi în care m-aș bucura să retrăim spiritul unității care i-a înflăcărat pe înaintașii noștri de acum 105 ani, înfăptuitorii Marii Uniri.

Prezentul ne provoacă să facem față unor situații pe care cu greu le-am fi anticipat cu doar câțiva ani înainte și care pun o lume întreagă la încercare, iar România nu este nici ea ocolită.

Istoria și Marea Unire din 1918 au confirmat puterea unității noastre și, iată, avem prilejul, cu fiecare nouă provocare a prezentului, să demonstrăm că împreună, noi românii, avem puterea de a ne atinge marile obiective.

Vezi PROGRAM complet 1 DECEMBRIE, la Alba Iulia. Tot ce se întâmplă de Ziua Națională a României, în Capitala Marii Uniri

Acest lucru implică eforturi din partea tuturor și, mai ales, o înțelegere a preocupărilor fiecărui român.

Consider că mesajul de unitate al acestei zile ar trebui să fie prezent în orice acțiune a noastră, indiferent dacă ne referim la cetățeni, societate civilă, mediul de afaceri, reprezentanți ai statului sau la clasa politică.

Când ceva tinde să ne dezbine, să ne amintim că suntem toți români și că avem un drum comun de parcurs ca națiune, de care depind prezentul și viitorul întregii societăți și al fiecărui cetățean. O Românie puternică, orientată spre dezvoltare, care să se reflecte în plan economic, dar mai ales în viața de zi cu zi a românilor, este un obiectiv firesc, capabil să ne unească.

La mulți ani, tuturor românilor!

La mulți ani, Romania!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. X

    sâmbătă, 02.12.2023 at 08:56

    ,,O Românie puternică, orientată spre dezvoltare, care să se reflecte în plan economic”.Când iei banii de la Ministerul Dezvoltării și Investițiilor să-i dai primarilor pentru salarii,cam pute Marcele!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax