Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, la începutul sesiunii de BAC 2016: „Trebuie mai mult efort pentru a asigura tuturor elevilor un parcurs educațional complet”

Publicat

Iohannis alba24 Este nevoie să investim mult mai mult efort în a asigura tuturor elevilor „un parcurs educațional complet și pe măsura potențialului lor”, spune președintelui Klaus Iohannis, într-un mesaj postat pe Facebook în ziua în care începe examenul de bacalaureat.

„Astăzi începe examenul de bacalaureat și urez mult succes tuturor celor 137.344 elevi înscriși. Îmi doresc ca fiecare dintre voi să obțineți rezultate bune și foarte bune, bazate pe dedicarea voastră din toți acești ani. Însă, tot astăzi, peste 45.000 elevi din clasele a XII-a și a XIII-a nu vor intra în examenul de bacalaureat. Cred că este nevoie să investim mult mai mult efort în a asigura tuturor elevilor un parcurs educațional complet și pe măsura potențialului lor. România nu își poate permite să lase un procent atât de însemnat din generațiile tinere fără o șansă reală de integrare în piața muncii la un nivel adecvat. Aștept ideile tuturor celor interesați în a creiona o viziune pentru a schimba această stare de fapt la www.romaniaeducata.eu!”, spune Klaus Iohannis.

Citeşte şi BACALAUREAT 2016: Peste 2.500 elevi din ALBA înscrişi la examen, mai puţini ca anul trecut. MODELE de SUBIECTE şi CALENDAR

Vezi şi BACALAUREAT 2016: Peste 2.500 de absolvenţi de liceu din Alba, aşteptaţi la proba de comunicare orală în limba română. Precizări de la minister

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate