Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesajul SRI pentru români, de Anul Nou. Urarea inedită a devenit virală

Publicat

Serviciul Român de Informații a trimis un nou mesaj inedit de Anul Nou. Dacă în urmă cu doi ani SRI le transmitea românilor o felicitare cu un telefon și cu mesajul „Să auzim de bine”, în 2020 pe felicitare apar un binoclu și mesajul „Să ne vedem sănătoși”.

SRI și-a actualizat urarea de Anul Nou în funcție de vremurile pe care pe trăim. Din cauza pandemiei, sănătatea este pe primul loc, iar angajații serviciului le urează românilor „Să ne vedem sănătoși”.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2021 * Felicitari de Anul Nou 2021 * Mesaje de Revelion 2021 * Mesaje haiose de Anul Nou 2021 * URĂRI de La Mulți Ani 2021

Bineînțeles, nu putea lipsi mesajul inedit așa că pe felicitarea postată pe Facebook apare un binoclu semn că românilor li se urează să fie sănătoși, în timp ce SRI va fi cu ochii pe ei.

Mesajul inedit a devenit viral. Peste două mii de români au văzut postarea de pe pagina SRI și sute au comentat-o sau au distribuit-o.

sursa: digi24.ro, facebook (SRI – Serviciul Român de Informații)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax