Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mesajul unui veteran postat de MApN: ”Tu porți în piept branduri scumpe, eu port embleme din război cu șnur tricolor”

veteran

Publicat

”Generația mea a apărat cu pieptul țara asta pe care tu o critici grăbit într-un comentariu pe Facebook. Scrii cu litere mari și multă ură…ură pentru cine?” Cuvintele pline de emoție, înțelepciune și poate nedumerire aparțin unui veteran român de război. 

Ministerul Apărării Naționale a postat pe Facebook scrisoarea deschisă a veteranului către toți utilizatorii rețelelor de socializare. 

”Eu nu am Facebook și nu am avut nevoie să primesc like-uri pentru faptele mele. Nu am urlat în gura mare sacrificiul meu, mi s-a părut firesc să lupt într-un război atât de mare cu ființa mea atât de mică.

Deși nu văd ce ai scris pe rețelele astea de socializare despre țara mea îți spun doar atât: România nu era perfectă nici pe vremea mea!

Și eu aveam multe de schimbat la ea, și eu am fost neîndreptățit la viața mea. Dar, așa cum era ea, nu am lăsat pe nimeni să pășească pe pământul nostru românesc cu pușca, să facă legea împărțind gloanțe, să distrugă cu tunurile munca grea a generațiilor dinaintea mea și să calce în picioare casa copiilor noștri.

Generația mea a apărat cu pieptul țara asta pe care tu o critici grăbit într-un comentariu pe Facebook. Scrii cu litere mari și multă ură…ură pentru cine?

Mă faci să mă întreb… Oare tu ai stat drepți în fața drapelului? Ai simțit fiori când răsună imnul nostru? Te-ai trezit vreodată fredonând cântece vechi de patrie?

Tu porți în piept branduri scumpe, eu port embleme din război cu șnur tricolor. Atât te rog, nu vorbi urât de țara mea!” este mesajul veteranului de război, postat de MApN.

sursă: MApN Facebook 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex

    marți, 30.04.2019 at 07:00

    Tot respectul ptr.veteranii de razboi.Au fost marginalizati de toate guvernele.Supravituiesc cu niste pensii de mizerie.In zona unde locuiesc la inceputul anilor ’90 traiau in jur de 300.Astazi,dupa 28 de ani mai sunt vreo 10.Pacat!Nu au fost apreciati la adevarata valoare.Ei intr-adevar ar fi trebuit sa primeasca pensii speciale .Nici acum nu este prea tarziu pentru ca cei care mai traiesc,sa se bucure de recunostinta noastra.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax