Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Meseriile „de bărbați” şi „de femei” – mit sau realitate? MARŢI, sesiune de instruire la Alba Iulia cu subiecte controversate privind cariera

Publicat

hotel parcÎn prezent, există încă prejudecăţi conform cărora meseriile precum cele de pilot, programator sau şofer sunt mai curând “pentru bărbaţi”, iar învăţătoare, asistentă medicală sau secretară sunt „meserii de femei”. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, aceste prejudecăţi se înrădăcinează şi ne pot limita alegerile profesionale, îndreptându-ne spre domenii care ne plac mai puţin, sau chiar deloc.

Asociaţia React organizează o sesiune cu componentă de training, privind subiecte controversate precum şansele profesionale egale pe care le au, sau nu, femeile şi bărbaţii, stereotipurile care ne împiedică să ne exploatăm potenţialul personal şi profesional şi cum putem acţiona că să ieşim din acest cerc vicios.

Evenimentul va avea loc pe 24 martie 2015, la Hotel Parc, str Primăverii, nr 4, Alba Iulia începând cu ora 11.00.

Gazda evenimentului va fi Cristiana Haica, psiholog clinician şi psihoterapeut.

Participarea este gratuită, iar intrarea la eveniment se va face pe baza de buletin/carte de identitate. Fiecare persoană prezentă va primi la finalul evenimentului o diplomă de participare.

Program

11:00 – 11:30 Înregistrare şi welcome coffee

11:30 – 11:45 Prezentarea proiectului “Femeia de astăzi pentru societatea de mâine” (Andreea Rotaru, manager comunicare Asociatia React)

11:45 – 12:45 Meseriile „de bărbați” şi „de femei” – mit sau realitate? (Cristiana Haica, psiholog clinician și psihoterapeut)

12:45 – 13:15 Sesiune interactivă

13:15 – 13:30 Întrebări şi răspunsuri

13:30 – 13:45 Concluzii

13:45 – 14:30 Socializare şi servire prânz

Acesta este cel de-al optulea eveniment din seria de 18 sesiuni despre egalitatea de şanse dintre femei şi bărbaţi, organizate pentru operatorii mass-media şi personalul societăţii civile, prin proiectul “Femeia de astăzi pentru societatea de mâine”, promovat sub denumirea Şcoala de antreprenoriat pentru femei cu iniţiative responsabile (SAFIR). Proiectul este implementat de Asociaţia React şi cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în Oameni!

Asociația React este o organizație neguvernamentală ce participă semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunități prospere: sănătate, educație, economie socială și dezvoltare comunitară. Implementează proiecte integrate, care produc schimbări majore în viața oamenilor prin sprijin competent și implicare activă.

În cei nouă ani de la înființare, a contribuit la schimbarea vieții unui număr de aproximativ 200.000 de români și a salvat peste 100.000 de vieți omenești, susţin reprezentanţii asociaţiei.

Are 14 premii de excelență naționale și internaționale şi filiale în cinci orașe din țară, cu o echipă de 50 de angajați și peste 200 de voluntari.

Confirmările de participare se transmit la adresa de mail mariana.oprea@graffitipr.ro sau la numărul de telefon 0730.202.354, până la data de 23 martie 2015, inclusiv. Este posibilă participarea a mai mult de o persoană de la aceeaşi organizaţie, în limita locurilor disponibile.

Transportul participanţilor care nu au domiciliul în oraşul Alba Iulia, ci în regiune, poate fi decontat ulterior evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax