Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Metalurgistul Cugir – Unirea Ungheni. Cugirenii își joacă astăzi ultima șansă de a intra la barajul de promovare în Liga a 2-a

Publicat

Arena Cugir va găzdui astăzi de la ora 17 partida dintre echipa locală, Metalurgistul Cugir și Unirea Ungheni în runda a patra a play-off-ului Ligii a treia.

Lupta pentru accederea la barajul de promovare spre eșalonul secund al fotbalului românesc se poate încheia în mare măsură astăzi, când Metalurgistul Cugir întâlnește Unirea Ungheni.

Cugirenii traversează cea mai proastă perioadă a actualei stagiuni, bifând o singură victorie în cele șase meciuri oficiale disputate în 2023.

În ultima etapă, Metalurgistul a pierdut categoric pe teren propriu în fața liderului Seriei 9, Corvinul Hunedoara (scor: 1-4), în vreme ce mureșenii de la Ungheni s-au impus la scor de neprezentare în fața celor de la Unirea Alba Iulia (3-0).

În sezonul curent, cele două formații s-au mai întâlnit în trei rânduri, împărțindu-și echitabil punctele: o victorie Cugirul (2-1), o victorie Ungheniul (1-0) și un rezultat de egalitate (1-1).

Situația la zi a clasamentului ne arată faptul că între cele două echipe există deja o diferență de 6 puncte, astfel o victorie a Unirii Ungheni ar tranșa aproape definitiv cursa pentru primele două locuri, cele care duc la baraj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax