Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Cod galben de vânt şi ploi cu grindină

Publicat

UPDATE: Inspectoraul pentru Situaţii de Urgenţă Alba informează că a fost instituită o avertizare meteo de averse de ploaie, ce izolat pot depăşi 20-25 de litri pe metru pătrat, intensificări ale vântului şi grindică de mică dimensiune.

Meteorologii au anunţat că vremea este în schimbare. Instabilitatea atmosferică se va accentua luni, când vor începe ploile şi vor fi semnalate intensificări ale vântului.

Potrivit ISU Alba, precipitaţiile pot depăşi 20-25 de litri pe metru pătrat, iar vântul puternic va bate din direcţia sud – sud-vest.

În informarea Administraţiei Naţionale de Meteorologie se precizează că: „Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie şi izolat grindină, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, nordul Moldovei şi vestul Olteniei. În jumătatea de sud a Moldovei, Muntenia şi estul Olteniei, astfel de manifestări se vor semnala cu precădere în seara de luni şi noaptea de luni spre marţi”.

Avertizările meteo se menţin în intervalul de luni noaptea, până marţi, ora 0.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax