Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

METEO: Precipitaţiile se vor extinde în țară, iar la munte va ninge. Cum va fi de 1 Decembrie la Alba Iulia

Publicat

1 decembrie

La Alba Iulia, de 1 Decembrie, va ploua și va fi frig, arată prognozele. Pe parcursul zilei vor fi două ore de ploaie și temperatura nu va urca mai sus de 9 grade (real feel 7 grade). Vântul va bate cu 11, până la 18 de kilometri pe oră. Va fi  totuși mai cald decât anul trecut, când au fost 0 grade, dar n-a plouat. Minima nopții va ajunge la un grad. 

Vremea se schimbă radical în toată țara, de duminică, anunță ANM. Precipitaţiile se vor extinde în toată ţara, iar la munte va ninge. Temperaturile vor fi cuprinse între -5 şi cel mult 10 grade. „Pe parcursul zilei de duminică, precipitaţiile vor fi din ce în ce mai multe, se vor extinde în toată ţara, iar la munte va ninge. În noaptea de duminică spre luni, vor fi ninsori în toate zonele de munte, iar luni spre marţi precipitaţii solide vor fi şi în zonele mai joase din partea de nord, nord-vest şi centru”, a explicat meteorologul Florinela Georgescu.

În țară, temperaturile, treptat, vor mai scădea şi probabil că maximele nu vor mai depăşi 10 grade, iar minimele vor deveni negative în toată ţara. Deci, minimele, pe timpul nopţii, vor fi de la -5 grade până la un grad, iar maximele din timpul zilei vor fi cuprinse între un grad, în partea de nord a Moldovei, sper 8-9 grade, în regiunile sudice.

De asemenea, vremea se păstrează închisă şi cu temperaturi scăzute şi după mijlocul săptămânii viitoare. Situaţia se va îndrepta din punct de vedere al precipitaţiilor, dar, ca temperaturi, nu vor fi variaţii extraordinare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax