Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

METEO: Prognoza pe următoarele patru săptămâni. Vreme mai rece, perioade cu ploi

Publicat

Meteorologii au actualizat, marți, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Vremea va fi mai rece decât normalul perioadei, în special în vestul, nordul și centrul țării.

Prognoza meteo pe 4 săptămâni – sursa ANM:

Săptămâna 17 – 23 mai

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei periaode, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munţilor Apuseni, dar şi local în zona Deltei Dunării.

În zona Carpaţilor Meridionali cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare, iar în restul ţării acestea vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 24 – 30 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Cantităţile de precipitaţii vor fi local deficitare în sud-vest şi în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 31 mai – 6 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în regiunile nordice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în zonele montane din jumătatea vestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 7 – 14 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax