Connect with us
Publicitate

AIUD

Metoda ”Îmbrățișarea”, la Aiud: Bărbat prins în flagrant după ce i-ar fi furat banii unui tânăr pe care l-a luat în brațe

Publicat

Flagrant la Aiud: bărbat prins de polițiști imediat după ce a furat o sumă de bani de la un tânăr prin metoda ”îmbrățișarea”. 

Incidentul s-a produs în data de 4 mai 2023, în jurul orei 21.30, în parcarea unui supermarket din Aiud.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud, sprijiniți de polițiștii de ordine publică, au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Aiud, imediat după ce ar fi sustras o sumă de bani de la un tânăr de 30 de ani, din comuna Unirea, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Se pare că bărbatul l-ar fi îmbrățișat pe tânăr, pretinzând că îl cunoaște, împrejurare în care i-ar fi furat, din borsetă, suma de 50 de euro și 100 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax