Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Metoda inedită prin care un minor de 15 ani din Blaj a reușit să fure mai multe sticle de whisky din LIDL. Cum a fost prins

Vouchere sociale

Publicat

Un minor din Blaj care a comis mai multe furturi a fost recent trimis în judecată de magistrații din oraș. La vârsta de 15 ani acesta a descoperit o metodă de a fura sticle de whisky din magazinul LIDL. 

În data de 2 septembrie 2024 magistrații judecătoriei au trecut dosarul de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. În motivarea instanței magistrații au detaliat modul în care minorul de 15 ani a reușit să fure cele patru sticle de whisky.

Prima fapta pentru care a fost trimisîn judecată, a avut loc în data de 20 iulie 2023, în magazinul LIDL din Blaj. Atunci minorul a luat două sticle de băutură în valoare de 300 de lei, pe care le-a pus lângă ușa de ieșire din magazin.

Apoi bărbatul a revenit în zona unde erau expuse produse la vânzare și a luat o sticlă de apă, pe car ea dus-o la casele de marcat și a achitat-o.

Însă înainte să iasă din magazin, a luat și cele două sticle de băutură. Apoi a vândut unei persoane sticlele cu suma de 100 de lei. La scurt timp a intrat iar în magazinul LIDL și a mai furat încă două sticle de whisky.

Patru zile mai târziu tânărul a comis iar un furt. Dintr-un alt magazin a furat dintr-o casă de marcat suma de 400 de lei. O persoană i-a spus vânzătoarei că a văzut cum a furat tânărul banii, iar acesta l-a văzut pe lângă magazinul Pepco din zonă.

La fața locului au ajuns polițiștii care l-au prins pe tânăr. Aceștia au recuperat suma de 400 de lei, iar în timpul anchetei minorul a recunoscut faptele.

Acesta va fi judecat pentru furt. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate